Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik szoktak sírni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 18:52
12/21 anonim válasza:
Nincs nálam ilyen évi két alkalmas limit, talán mert én magam is meglehetősen érzékeny vagyok, és ha hozzám hasonlóval találkozom, az együttérzést vált ki belőlem. Persze biztos van, aki nem viseli jól a labilitást, más nők nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem nem kell elkönyvelned, hogy ez mindenkinél rossz pont lesz.
13/21 anonim válasza:
# 12
Ez jó dolog. Maradj ilyen vagy ilyesmi.
14/21 anonim válasza:
Én 4 éve sírtam utoljára apám temetésén.Azóta képtelen vagyok rá.Elég rossz érzés,mikor valami nagyon fáj,és egyszerűen nem tudok megkönnyebülni.
15/21 peca1000 válasza:
Halálesetkor (pl: karácsony előtt altattuk el a kutyánkat, nagyon beteg volt), temetésen, mély drámai pillanatú filmrészleten.
Vagy itt a röhögéstől, némelyik kérdésen :)
16/21 anonim válasza:
Egyszer sírtam, a szemembe ment a köldökzsinór, de nem bántam, mert valahogy tudatnom kellett a fajotokkal, hogy inkarnálódtam az éteri(legmagasabb rendű lélekmátrixok létsíkja) szférából.
17/21 anonim válasza:
néha kell..jólesik és erőt ad
ahogy az is ha lecopatsz egy nőt
18/21 anonim válasza:
16-os válaszolónak nagyon igaza van, bölcsek szavai, fontoljátok meg őkert mert nagyon hasznosak!
19/21 anonim válasza:
Röhögőgörcsöt kaptam.:D
Én szeretlek titeket amúgy.:) Jófejek vagytok ti gyakorisok.
20/21 anonim válasza:
A Rák csillagjegyűek a legérzelmesebbek, szóval van <:(>, aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!