Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik szoktak sírni?
Én szoktam, de ezt inkább szégyellem..
Nem azért mert ettől egy férfi ne lenne férfias csak tudom, hogy sokakat ez zavarna egy kapcsolatban ami sajnálatos dolog és nem akarom, hogy olyanok kérdezősködjenek és zaklassanak azzal, hogy mi a bajom akiknek egyáltalán nem akarok beszélni az érzéseimről.
Hát nem tudom, én igazából örülnék, ha sírna előttem a párom. Mármint nem azt élvezném, hogy rossz neki, hanem értékelném, hogy kitüntet a bizalmával azáltal, hogy sebezhetőnek mutatkozik előttem.
# 8
Ez szép és jó, hogy valahol boldog szomorúsággal tölt el a dolog.. Viszont, ha valaki sebezhetőnek mutatja magát akkor valószínűleg az is és nem csak évente egyszer kétszer fordulna elő, hogy nem bírja tovább és kitör belőle a sírás. Amit szerintem már megint csak nem sokan viselnének el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!