Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan reagáltok, ha egy nőt sírni láttok?
1. ha mondjuk a főnöke vagy és valami miatt elsírja magát (kiabáltál vele)
2. a barátnőtöket megbántottátok és emiatt sírja el magát
1, kirúgás. Egy alkalmazott ne sírjon a munkája amiatt, hanem végezze azt el pontosan szaktudása szerint. Ha viszont hibázik akkor viselje a következményeit és ne bőgjön mint egy gyerek. Üzletben nincs helye se magánéletnek, se érzelmeknek.
2, Ennyire nem tudnám semmivel se megbántani.
Az első esetben én is elsírnám magam, mert én NAGYON-NAGYON ritkán kiabálok, viszont olyankor olyan hangosan és durván teszem azt, hogy viccen kívül megijedek magamtól, hogy én ilyen is tudok lenni - vagy ez lennék én? Egy őrült baltás gyilkos?
De talán nem.
ÉN s olyan vagyok mint Xeno :)) nagyon ritkánt ritkábban mint az olimpia az hogy én komoylabban felemelem a hangomat, de olyankor mindig megijedek, mert nem vagyok az a kiabálós tipus. Egy nővel sosem tudnák alapból kiabáln még akkro se ha épp megölte a rokonomat.
Egyszerüen nem visz rá a lélek hogy egy Nővel üvöltsek.
De mindenesetben elsö gondom az lenne hogy megvigasztalnám és amennyire tőlem tellik megnyugtatnám. Valahogy összefacsarodik a szivem ha egy nőt sírni látok... nekem ez a kriptonitom :D
köszi a válaszokat!
azért is kérdeztem, mert tapasztalatom alapján a férfiak nem nagyon tudnak mit kezdeni az ilyen helyzettel!
Én kerültem már olyan helyzetbe, hogy elsírta magát egy lány előttem a barátnője családi problémája miatt. Nem vigasztaltam meg, mert úgy gondoltam jobb most neki az egyedüllét. Nem mindig jó a vigasztalás.
1. Nem vigasztalnám, jobb ha egyedül marad és kisírja magát. Nem akarnám a meggondolatlanság látszatát kelteni amit mondtam, megmondtam.
2. Megvigasztalnám, de nem irreális ígéretekkel.
Már régóta képtelen vagyok sírni, úgyhogy elég rosszul viselem, ha előttem sírja el magát valaki. Nem szánom meg, hagyom, hogy kisírja magát. Nem vagyok lelketlen, de a sírás nem hat meg.
1. főnökként volt már részem ebben és teljesen normálisan álltam hozzá szerintem. Ha valaki nem az adott utasításnak megfelelően dolgozik, akkor veszélyezteti a munka hatékonyságát, főleg, ha szándékosan nem követ egy utasítást. Nem véletlenül születnek a szabályok és utasítások. Ha túl nyers, vagy durva vagyok, utólag bocsánatot kérek a magatartásom és hozzáállásom miatt, de megpróbálom megértetni vele, hogy ez miért történt.
2. megvárom míg megnyugszik és megpróbálom normális körülmények között rendezni a problémát. ha nem szándékosan bántom meg, bocsánatot kérek. ha szándékosan, akkor gondolkozzon el rajta, hogy miért jutottam el odáig, hogy megbántsam, mert véletlenek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!