Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz férfiak! Miért gyűlölitek ennyire a nőket?
Ha az alattam levő kérdést nem törölték, ezt sem fogják.
Unom, hogy egyes sikertelen férfiak másokat hibáztatnak, mert azt könnyebb, mint változni.
Komolyan, ilyeneket tanácsolnak egymásnak:
"Két dolgot kell megtanulnod, hogy megértsd.
1. A nő érdekből szeret. Akkor leszel érdekes a számára, ha úgy gondolja, tőled kaphat valamit amire vágyik vagy amiből hiányt szenved. A szex terén egy szűztől nem remélnek sokat (azonnal), ezért nem vesződik veled.
2. A nők nem képesek önálló döntéseket hozni, vállalva az ezzel járó felelősséget is. Inkább a biztosra játszanak, ezért az alapján sorolnak be, hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. Egy szűz meg ugye nagyon nem kell a nőknek, így nekik sem fogsz kelleni."
"#19 Remélem azt vágod, hogy most ugyanazt csinálod, mint a köpködő férfiak..."
Nem, akkor csinálnám ugyanazt, ha feltennék egy kérdést, hogy "miért csak a primitív, gyerekes nőket szereti MINDEN férfi?". De nem ezt tettem, nem általánosítok, mert tudom, hogy nem így működik a világ. Vannak normális férfiak is, ez a komment nyilván nem hozzájuk szólt, hanem azokhoz, akik itt azt hiszik, hogy ők aztán mindenkinél jobban ismerik MINDEN nő gondolkodását meg a csajozás elméleti hátterét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!