Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szűz férfiak! Miért gyűlölitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz férfiak! Miért gyűlölitek ennyire a nőket?

Figyelt kérdés

Ha az alattam levő kérdést nem törölték, ezt sem fogják.

Unom, hogy egyes sikertelen férfiak másokat hibáztatnak, mert azt könnyebb, mint változni.

Komolyan, ilyeneket tanácsolnak egymásnak:

"Két dolgot kell megtanulnod, hogy megértsd.

1. A nő érdekből szeret. Akkor leszel érdekes a számára, ha úgy gondolja, tőled kaphat valamit amire vágyik vagy amiből hiányt szenved. A szex terén egy szűztől nem remélnek sokat (azonnal), ezért nem vesződik veled.

2. A nők nem képesek önálló döntéseket hozni, vállalva az ezzel járó felelősséget is. Inkább a biztosra játszanak, ezért az alapján sorolnak be, hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. Egy szűz meg ugye nagyon nem kell a nőknek, így nekik sem fogsz kelleni."

2018. jún. 6. 11:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19.: nekik az nem működne, hiszen akkor el kéne gondolkozniuk, hogy talán az ő készülékükben van a hiba, az meg ugye sok energiát igényel. Sokkal egyszerűbb ide leírni olyanokat, hogy a nő érdekből szeret, meg képtelen önálló döntésre, hiszen akkor megvonhatja a vállát, hogy a nők hibája az ő sikertelensége és ezt könnyebb elfogadni
2018. jún. 6. 14:18
 22/26 anonim ***** válasza:
62%

"#19 Remélem azt vágod, hogy most ugyanazt csinálod, mint a köpködő férfiak..."

Nem, akkor csinálnám ugyanazt, ha feltennék egy kérdést, hogy "miért csak a primitív, gyerekes nőket szereti MINDEN férfi?". De nem ezt tettem, nem általánosítok, mert tudom, hogy nem így működik a világ. Vannak normális férfiak is, ez a komment nyilván nem hozzájuk szólt, hanem azokhoz, akik itt azt hiszik, hogy ők aztán mindenkinél jobban ismerik MINDEN nő gondolkodását meg a csajozás elméleti hátterét.

2018. jún. 6. 15:24
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem vagyok szűz, voltak kapcsolataim, van hosszú ideje párom, de engedtessék már meg, hogy gyűlöljem a nőket. Miért ne lehetne őket gyűlölni?
2018. jún. 6. 18:19
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
22-es te tévképzetben élsz. Az alapvető rossz működésnél a kivételeknek járó tiszteletet valóban a kivételekre célozva írtam nem pedig a “nem legfullosabb “ nőkre. Bizony az úgymond még elmegy típusú de kompromisszumkészség végett “ találjunk benne valami vonzót” típusú lányok is többnyire ugyanazokkal a hibákkal rendelkeznek mint a cicababák csak kevésbé szépek. Persze ez szigorúan fiatalkorban van így mikor a futottak még csajok is válogathatnak a kereslet miatt.
2018. jún. 6. 18:27
 25/26 anonim ***** válasza:
24-es. Tökéletesen egyetértek!
2018. jún. 7. 14:07
 26/26 anonim ***** válasza:
21: Te képtelen vagy értelmezni, amit olvasol? Szánalmas már nagyon. Egyáltalán nem vagyok sikertelen a nőknél, sosem voltam, és pont ez az, ami téged ennyire kiakaszt. Ezért sem akarod elfogadni. Mert valójában neked van szükséged erre a "gyakoris lúzer" skatulyára, amit univerzálisan minden kritikára elő lehet venni, és egy csapásra helyre kerül minden a kis sérült világodban anélkül, hogy bele kellene nézned az eléd tartott tükörbe.
2018. jún. 7. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!