Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt hogy annyira bejött nektek egy lány, hogy annak ellenére, hogy elutasított titeket, évekkel később újra felkerestétek?
Háát nehéz ügy!
Mert ha 1X elutasìt egy olyan lány akivel akkor találkoztam először, akkor nem keresem fel utána.
De, ha már ismertem őt a tali előtt, ès csak most gondoltam arra, hogy össze kéne jönnünk, és így utasítana el, akkor lehet, hogy próbálkoznék még, de nem direkt mód.
Éveket nem várnék, 1-2 hónap múlva a Facebbok-on like- olgatnám a képeit.
Hátha így adna még 1 esélyt.
De ha csak patronkúrára keresnék csajokat, akkor ennyi energiát nem fektetnék bele.
Első NEM-nél folytatnám tovább a csajkeresést.
"az elutasítást nem vettem magamra"
Nőként mondom, hogy az ilyenek után egy minimális esélyt sem adok az illetőnek a továbbiakban. Ezzel csak azt jelzed felém, hogy annyira sem tisztelsz, hogy elfogadd, hogy tudom, hogy mit beszélek, nem vagyok hülye, el tudom dönteni, hogy szimpatikus vagy-e nekem, vagy nem és vállalom a döntésem következményeit. Igenis vedd magadra az elutasítást, mert csakis neked szólt, nem másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!