Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szűz férfiak! Miért gyűlölitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz férfiak! Miért gyűlölitek ennyire a nőket?

Figyelt kérdés

Ha az alattam levő kérdést nem törölték, ezt sem fogják.

Unom, hogy egyes sikertelen férfiak másokat hibáztatnak, mert azt könnyebb, mint változni.

Komolyan, ilyeneket tanácsolnak egymásnak:

"Két dolgot kell megtanulnod, hogy megértsd.

1. A nő érdekből szeret. Akkor leszel érdekes a számára, ha úgy gondolja, tőled kaphat valamit amire vágyik vagy amiből hiányt szenved. A szex terén egy szűztől nem remélnek sokat (azonnal), ezért nem vesződik veled.

2. A nők nem képesek önálló döntéseket hozni, vállalva az ezzel járó felelősséget is. Inkább a biztosra játszanak, ezért az alapján sorolnak be, hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. Egy szűz meg ugye nagyon nem kell a nőknek, így nekik sem fogsz kelleni."

2018. jún. 6. 11:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
7%
Ezt én írtam. Egyáltalán nem vagyok sikertelen a nőknél, még csak nem is gyűlölöm őket. De így működtök. Van még kérdésed?
2018. jún. 6. 11:33
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
2: Érveid is vannak vagy csak a személyeskedés végett írtál ki egy új kérdést?
2018. jún. 6. 11:40
 3/26 anonim ***** válasza:
4%

"édesanyadnak is elmondod őszintén, jogy milyen moslék gondolataid vannak?"

Most komolyan, bárki ír valami rossz dolgot a nőkről, mindig az az nagy ellenérv, hogy de hát anyádról is így gondolkodsz? Én ugyan nem értek egyet a kérdésben szereplő megállapításokkal, de az anyám egy rossz ember. Attól függetlenül, hogy az anyám (amiről nem tehetek).

2018. jún. 6. 11:44
 4/26 anonim ***** válasza:
74%
A szűz pasiknak korábban sem voltak sikerei (amikor biztosan "elfogadott" volt a szűzesség). Akkoriban mi volt a kifogásuk? Erre nagyon kíváncsi vagyok.
2018. jún. 6. 11:52
 5/26 anonim ***** válasza:
20%

"hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. "

Ebbe van pici igazság.

Amint komoly párom lett és az ismerősök között elterjedt, éveken keresztül, 3-5 nő jelentkezett, kellenék nekik. Még nem lett komoly párom, addig ilyen nem volt. Talán mert onnantól, boldog, kiegyensúlyozott nyugalom sugárzott belőlem. Ami eléggé vonzó dolog.

2018. jún. 6. 11:53
 6/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem akarom védeni az itteni rinyagépeket, de ez a " édesanyadnak is elmondod őszintén, jogy milyen moslék gondolataid vannak?" mégis honnan jött?

Egy jól működő szülő-gyermek kapcsolatban a szülő feltétlenül szereti a gyerekét (és ez leginkább csak a szülő-gyermek kapcsolatokra jellemző), szóval ha valaki esetleg rossz véleménnyel is van a nőkről, az még koránt sem jelenti azt, hogy az anyjáról is rossz véleménye lesz. Ha jól értettem erre voltál "kíváncsi", hogy az anyjukról is hasonlóan gondolkodnak-e, de egy anya és egy random nő a legközelebbi pubból/bárból/buliból nem ugyan az.

Ettől függetlenül nevetséges, amit néhány rinyagép letud nyomni ezen az oldalon.

2018. jún. 6. 11:57
 7/26 anonim ***** válasza:
8%
Passz.Mérleg vagyok.
2018. jún. 6. 11:59
 8/26 anonim ***** válasza:
77%

59 % Nevetséges a személyeskedés kártyával jönnöd, amikor "ti így működtök" milliókat általánosító dumát tolod.

De helyettesítsük csak be "zsidók, ti így működtök".

Remélem érthető, bár kár is a logikus gondolkodást számon kérni egy általánosító embertől.

2018. jún. 6. 12:04
 9/26 anonim ***** válasza:
78%

Ahány ember, annyi igazság! Szerintetek a piros szín mindenkinek ugyanolyan? Gőzöd sincs arról, ki mit lát pirosnak, és hogy az mit vált ki belőle.

Vannak emberek, akiknek nem működik valami, valamiért. Nem kell őket hibáztatni, a saját világukban tökéletesen igazuk van nekik. Más neveltetés, más habitus, más anyagi, szociális helyzet, érzékenység, aktuális élethelyzet stb.

Ami nekem könnyen megy de másnak nem, azért nem fogom a másikat kioktatni. Sőt vannak olyanok is, akik beleragadtak egy problémába (lehet hogy valahol jogosan), és képtelenek kilábalni belőle. Lehetséges hogy sokszor próbálkoztak már vele, de a számtalan kudarc elvette a kedvüket.

2018. jún. 6. 12:16
 10/26 anonim ***** válasza:
74%

Bocsánat, de én nem gyűlölök senkit. :D

Egy valakit gyűlöltem, az pedig saját magam voltam. De már túlléptem a gyűlöleten.

2018. jún. 6. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!