Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz férfiak! Miért gyűlölitek ennyire a nőket?
Ha az alattam levő kérdést nem törölték, ezt sem fogják.
Unom, hogy egyes sikertelen férfiak másokat hibáztatnak, mert azt könnyebb, mint változni.
Komolyan, ilyeneket tanácsolnak egymásnak:
"Két dolgot kell megtanulnod, hogy megértsd.
1. A nő érdekből szeret. Akkor leszel érdekes a számára, ha úgy gondolja, tőled kaphat valamit amire vágyik vagy amiből hiányt szenved. A szex terén egy szűztől nem remélnek sokat (azonnal), ezért nem vesződik veled.
2. A nők nem képesek önálló döntéseket hozni, vállalva az ezzel járó felelősséget is. Inkább a biztosra játszanak, ezért az alapján sorolnak be, hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. Egy szűz meg ugye nagyon nem kell a nőknek, így nekik sem fogsz kelleni."
"édesanyadnak is elmondod őszintén, jogy milyen moslék gondolataid vannak?"
Most komolyan, bárki ír valami rossz dolgot a nőkről, mindig az az nagy ellenérv, hogy de hát anyádról is így gondolkodsz? Én ugyan nem értek egyet a kérdésben szereplő megállapításokkal, de az anyám egy rossz ember. Attól függetlenül, hogy az anyám (amiről nem tehetek).
"hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. "
Ebbe van pici igazság.
Amint komoly párom lett és az ismerősök között elterjedt, éveken keresztül, 3-5 nő jelentkezett, kellenék nekik. Még nem lett komoly párom, addig ilyen nem volt. Talán mert onnantól, boldog, kiegyensúlyozott nyugalom sugárzott belőlem. Ami eléggé vonzó dolog.
Nem akarom védeni az itteni rinyagépeket, de ez a " édesanyadnak is elmondod őszintén, jogy milyen moslék gondolataid vannak?" mégis honnan jött?
Egy jól működő szülő-gyermek kapcsolatban a szülő feltétlenül szereti a gyerekét (és ez leginkább csak a szülő-gyermek kapcsolatokra jellemző), szóval ha valaki esetleg rossz véleménnyel is van a nőkről, az még koránt sem jelenti azt, hogy az anyjáról is rossz véleménye lesz. Ha jól értettem erre voltál "kíváncsi", hogy az anyjukról is hasonlóan gondolkodnak-e, de egy anya és egy random nő a legközelebbi pubból/bárból/buliból nem ugyan az.
Ettől függetlenül nevetséges, amit néhány rinyagép letud nyomni ezen az oldalon.
59 % Nevetséges a személyeskedés kártyával jönnöd, amikor "ti így működtök" milliókat általánosító dumát tolod.
De helyettesítsük csak be "zsidók, ti így működtök".
Remélem érthető, bár kár is a logikus gondolkodást számon kérni egy általánosító embertől.
Ahány ember, annyi igazság! Szerintetek a piros szín mindenkinek ugyanolyan? Gőzöd sincs arról, ki mit lát pirosnak, és hogy az mit vált ki belőle.
Vannak emberek, akiknek nem működik valami, valamiért. Nem kell őket hibáztatni, a saját világukban tökéletesen igazuk van nekik. Más neveltetés, más habitus, más anyagi, szociális helyzet, érzékenység, aktuális élethelyzet stb.
Ami nekem könnyen megy de másnak nem, azért nem fogom a másikat kioktatni. Sőt vannak olyanok is, akik beleragadtak egy problémába (lehet hogy valahol jogosan), és képtelenek kilábalni belőle. Lehetséges hogy sokszor próbálkoztak már vele, de a számtalan kudarc elvette a kedvüket.
Bocsánat, de én nem gyűlölök senkit. :D
Egy valakit gyűlöltem, az pedig saját magam voltam. De már túlléptem a gyűlöleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!