Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szűz férfiak! Miért gyűlölitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz férfiak! Miért gyűlölitek ennyire a nőket?

Figyelt kérdés

Ha az alattam levő kérdést nem törölték, ezt sem fogják.

Unom, hogy egyes sikertelen férfiak másokat hibáztatnak, mert azt könnyebb, mint változni.

Komolyan, ilyeneket tanácsolnak egymásnak:

"Két dolgot kell megtanulnod, hogy megértsd.

1. A nő érdekből szeret. Akkor leszel érdekes a számára, ha úgy gondolja, tőled kaphat valamit amire vágyik vagy amiből hiányt szenved. A szex terén egy szűztől nem remélnek sokat (azonnal), ezért nem vesződik veled.

2. A nők nem képesek önálló döntéseket hozni, vállalva az ezzel járó felelősséget is. Inkább a biztosra játszanak, ezért az alapján sorolnak be, hogy te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek. Egy szűz meg ugye nagyon nem kell a nőknek, így nekik sem fogsz kelleni."

2018. jún. 6. 11:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

# 3 Miből gondolod, hogy minden nőnek annyira fontos a szex? Szerintem ez épp olyan dolog, ami inkább pasiknak fontos.

Akinek korábban nem ment, annál miért olyan meglepő, ha később sem megy? Miért kellene minden esetben a nőket hibáztatni? Most azt mondják, hogy a szűzesség miatt sikertelenek, korábban meg valami mást találtak ki biztosan.

Mit érnék el azzal, hogy föltétlenül olyan férfira hajtok, aki más nőknek is kell, ezért sok esetben elvileg kapcsolata is van már, ha annyira hajtanak rá más nők? Ez nem mérvadó, inkább negatívum, mert féltékenységet vált ki a nőből. Miért lenne ez "biztosra játszás", ha így folyamatosan leakarják nyúlni más nők? Ez elég noszensz.

Azt mindenki eltudja dönteni önállóan, hogy vonzónak tart-e vagy sem. Egy szűz pasit korábban sem tartottak vonzónak (éppen ezért szűz), ezért elég logikus, hogy később sem fogják.

Az ember nem szokott föltétlenül arról témázni, hogy szűz vagy-e sem. A kérdésnél nem derült ki, hogy miből gondolja a kérdezőcske, hogy őt a szűzessége miatt utasítják vissza. Ha tényleg fennállna ilyen probléma, akkor nagyon egyszerű lenne kikerülni: egyszerűen nem mondod el, hog szűz vagy. Ha még így is elutasítanak, akkor másban kellene keresni a problémát.

" te szerintük (ez számít, nem a valóság!) mennyire kellenél más nőknek"

Te sem hallod magad, hogy ez mennyire noszensz? "SZERINTÜK". Tehát te is arról beszélsz, hogy saját véleményből indulnak ki. Legalább értelmesen fogalmazd meg magad. Saját magadnak mondasz ellent. Nem arról beszélsz, hogy mások véleményét kikérve döntenének, hanem a saját meglátásuk és megítélésük szerint.

2018. jún. 6. 12:17
 12/26 anonim ***** válasza:

Barátom szűz volt amikor megismertem.

Soha nem beszélt így a nőkről mondjuk ő értelmes, művelt férfi akinek van önkritikája.

Nagyon gyengének kell lenni lelkileg, ha valaki már ennyitől nőgyűlölő lesz. Mi lesz vele későbbiekben, munkahelyen, vagy bárhol ahol csalódás éri és nem a szája íze szerint történnek a dolgok.

Én azt vettem észre úgy beszélnek itt egyes férfiak a nőkről, mintha valamiféle szabályrendszert lefektető istennek képzelnék magukat. A szabályok persze rájuk nem vonatkoznak. Mindenki gonosz, mindenki aljas, csak az ő lelkük hó. Miközben undorító módon írnak emberekről.

2018. jún. 6. 12:30
 13/26 anonim ***** válasza:
17%
Alapvetően rosszul működnek a nők. Elnagyoltan fogalmaztam hogy a tisztelet a kivételnek meg egyéb sallang is beleértetik stb. Csak 2 dolog. 1: a nők azzal jönnek össze aki jobbnak hazudja magát a riválisoknál, 2: a nők nézik a referenciát , kinek hány nője volt ( mert ha sok akkor tutijó pasi hisz ennyi izlésficamos úgysincs)de sose érdekli őket mitől lett vége 256 kapcsolatának, de ha elgondolkodik rajta betudja annyival hogy biztos a másik lány lett érdemtelen a kapcsolatra. A csajozás nem az úriemberek terepe
2018. jún. 6. 12:36
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

nem mindenki tud kilépni a saját gondjai árnyékából, hogy újratervezze az életét...

így hát marad a szitokszó..

2018. jún. 6. 12:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Egy ostoba kérdésre reagáltál egy ostoba kérdéssel. Jobban érzed magad tőle?

Amúgy a kérdésed alatt megfogalmaztad a választ is; mert jobb érzés mást hibáztatni, mint meglátni egy hibát. Ez a gondolkodás mindkét nemi oldalon elég népesen jelen van. Ha ez zavar, akkor minek csatlakozol hozzá te is?

2018. jún. 6. 12:39
 16/26 anonim ***** válasza:

A barátom szűz volt, amikor összejöttünk, előttem egy rövid kapcsolata volt. Introvertált, nem szereti az emberek többségét, mégis mindenkivel tud beszélgetni ha úgy van, főleg azokkal akikkel mások nem akarnak beszélni. A közízlés szerint nem néz ki jól, szerintem nagyon vonzó. Nekem tetszett meg először, én próbáltam közeledni hozzá és kettesben programokat szervezni, neki ezután esett le a dolog, hogy én többet akarhatok barátságnál és akkor kezdett el ő is úgy viselkedni, hogy látszott a vonzalom kölcsönös.

Csak így megemlítem, hogy 1) semmi "érdekem" nem volt a kapcsolattal azon kívül, hogy egy ilyen értékes és szerethető ember legyen a párom, aki nem csak külsőre, de személyiségileg is vonz. És 2) nem, se akkor és azóta sem álltak/állnak nők sorban előtte, pont nem erre alapoztam, ráadásul a barátnőim és a családom szerint se néz ki jól, de a mindenki elismeri, hogy összeillünk és hogy nagy szerencse, hogy két ennyire (belsőre) hasonló ember egymásra talált.

De persze minden egyes nő ugyanúgy működik.

2018. jún. 6. 12:45
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
Csak halkan jegyzem meg, alapvetően nem osztom azt a "két jó tanácsot" 100%-ig,de tény a jó pár nő van aki így működik és bizony van igazságtartalma...
2018. jún. 6. 13:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok, de nem gyűlölöm a nőket, biztos valami paradoxon vagyok.
2018. jún. 6. 13:53
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

"Alapvetően rosszul működnek a nők."

Szerintem nektek is egyszerűbb lenne az életetek, ha a primitív, gyerekes, felelőtlen pcsák mellé bevennétek a "nők" kategóriába a többi pár millió, esetleg milliárd vaginával rendelkező személyt (nem, nem transzira gondolok, hanem nőként született személyekre), akik normális értékrenddel rendelkeznek, az érzelmi intelligenciájuk meghaladja egy baktériumét és érett, felelősségteljes felnőtt emberként tudnak viselkedni. Én elhiszem, hogy nagyrészt a primitív pcsák a "jónők" meg a "fullosok", de ha emiatt szándékosan ignoráljátok a normális nőket, akkor vállaljátok a következményeket.

2018. jún. 6. 14:14
 20/26 anonim ***** válasza:

#19 Remélem azt vágod, hogy most ugyanazt csinálod, mint a köpködő férfiak...

Emberek, tényleg ennyire szerettek szart tologatni? :D

2018. jún. 6. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!