Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lánynak/barátnőtöknek nincs annyira dús haja? 21/L
Nem, te szimplán csak egy kötöszködös, idegesítő libuska vagy, aki csak provokálni jár ide minden kérdés alá :) És előadja a diplomás embert, de előbb járok a Holdon, mint te egyetem közelében.
Amúgy én személy szerint tudok főzni, szeretek is, csak hogy megcáfoljalak, de elég primitív és visszamaradott gondolkodásra utal ez a “tudjon nokedlit szaggatni” duma. Ne azért akarjon valaki a párjának, hogy a hasznára legyek(főzzek rá stb, mi vagyok én, a cselédje?), hanem azért, mert szeret és kész. De ha te élvezed, hogy cselédnek/pótanyunak használnak, hajrá :D
Wow, micsoda érvelési és vitatkozási képességeid vannak. Lehülyézel egy vadidegent, de érettebbnek gondolod magad egy 8 évesnél, és az üres kakidobálásnál. Szerintem ezt gondold át újra :D
Én azért nem lennék ilyen büszke arra, hogy 3 mondatból nem vagyok képes felfogni a lényeget...mert hogy azt nem sikerült neked, Mirtilke
Nem baj, level Józsefváros :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!