Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha a barátnőtöknek póthaja van?
Több éve van hajhosszabbításom, senki nem igazán mondja meg, hogy nem a sajátom, csak aki annak idején ismert és tudja. Illetve egyszer egy lány rákérdezett, a másik meg majd leesett a székről, mikor mondtam, hogy igen, ez hosszabbított. Szóval nem látszik meg, és nem ad mű p*csás kinézetet, inkább nőies.
Nekem genetikából fakadóan SOHA nem volt hosszú hajam, még kislány koromban sem.10 éve próbálgatok rá mindent, nagyon ápoltam, vitaminok, stb. ( pajzsmirigyet is nézettem, de csak kis eltérés volt, azt mondták nincs gond. -Bár ezzel kapcsolatban tavasszal azért megyek maszek dokihoz is inkább, mert itt nem igen foglalkoztak ezzel.)
Számomra a hosszú haj nőies, és nem érzem magam jól, kevesebb az önbizalmam rövid hajjal. Mindig vágytam rá, de sose nőtt meg. Hát igen, belőlem sajna meg fognak élni a fodrászok.
Ja, és a barátomnak tetszik. Tudja nagyon jól, hogy annak idején is "sírtam" a dolgon, míg belevágtam. Néha hülyéskedik a hajam eredetét illetően (.. :D), de ennyi, elhülyülünk rajta. Már neki is furcsa lenne, ha nem lenne, mondta is. :)
én pasiként egyszer láttam ilyet. Olyan volt mintha egy hajcsat v hogy mondják, lenne a hajában. Tapintásra viszont más volt.
De egyébként nem látszott kívülről, csak NAGYON közelről.
Sztem nem zavarna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!