Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lánynak/barátnőtöknek nincs annyira dús haja? 21/L
Szerintem sokkal jobban orul egy normalis fiu annak, ha tudsz nokedlit szaggatni mint h annyi a hajad amennyit mar a porszivo se szed ossze :D
Amugy a ricinusolaj csodakat tesz, tenyleg.
A 11.kerben lakom Kelenfoldon, diplomas emberkent :D
Amennyi eszed lehet ilyen csolatassal...te max valami jozsefvarosi gettoliba vagy :D
Inkább cipeled mint hogy az legyen a minimum hogy fozzek mossak takaritsak nokedlit szaggasak pláne hogy már lehet a boltban készen kapni akkor minek szenvedjek vele
2 zsugor ásványvizet pedig nevetve elbirok nem kell hogy egy férfi helyettem cipekedjen
Nincsenek nagy elvárásaim csak egy amiből nem engedek
Nem leszek a párom pót anyja nem főzök mosok takaritok rá nem vagyok a bejaronője mindent felesben osszunk el vegye ki a részét hazimunkabol ahogy en is kiveszem a részem a cipkedes ,javítás , ház körüli munkában
Azért mert nő vagyok ne legyen már ilyen hülye elvárás hogy jajj főzz szaggas nokedlit meg akkor vagy jó nő ha pörköltet fozol nokedlivel
Őszintén én gyűlölők főzni még magamra is nem hogy másra
Ezért annyi elvárásom van hogy ezt oldja meg magának
Szerintem nem sok elvárás
En csak azt nem ertettem soha, ha valakinek valami mas az elkepzelese egy adott temarol, akk megis miert lobban fel habzo szajjal, hogy bezzeg nem es nem...:D
Jolvan lanyok, utaltok fozni, nem is kell mindenkinek szeretni,de nem hiszem el h egy eleg hetkoznapi kifejezest, ami egyertelmu h 1 megnyugtato pelda akart lenni, megis miert kell vergodve kifakadni ra, es az ellenkezojet hajtani.
Emogott mindig azt ereztem, h ha valamire igy veri magat valaki, amogott tobb van..pl vetette mar a masik nem a szemere azt, h ilyen~olyan baja van a novel...
Es ezek a veres rekaciok valamilyen serelembol jonnek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!