Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok elfogadóak ha transznemű emberekről van szó?
Csak elméleti jellegű kérdés.
Képesek vagytok egy transznemű lányt/nőt lányként/nőként kezelni?
Képesek vagytok egy transznemű fiút/férfit fiúként/férfiként kezelni?
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Igen, képes vagyok.
És miért? Mert ezt ők választották. És meg egy igazán elfogadó ember vagyok.
Nem találkoztam még velük. Emberként kezelném őket, ahogy mindenkit.
Ismertem olyat, aki néha fiúnak és néha lánynak érezte magát. Egy másik pedig egyiknek se, nemtelennek. Ezeket nem tudtam hova tenni, ettől függetlenül rendes emberek, és ugyanúgy kedvesen bántam velük, ahogy ők velem.
Abszolút elfogadó vagyok, ha egy transznemű férfi kinyitja nekem az ajtót ugyanúgy megköszönöm.
A rossztestbe születésben nem hiszek, nem jönnék össze férfivá operált nővel(ha egyáltalán van ilyen), de teljesen megértem, hogy másikneműnek érzik magukat és mivel változtatni nem tudnak az érzésen, csak a testükön, így azt teszik. Én is ezt tenném szerintem, ha a helyükben lennék.
Nem tudom hogy kezelni tudom-e mert nem volt még alkalmam megtapasztalni.
Illetve van egy transznemű akit látásból ismerek (alapból srác) de őt rettentően idegesítőnek tartom de NEM azért mert transznemű. Az alapvetően nem zavar.
Hanem mert egy feltűnősködő, beképzelt alak aki egyfolytában nyávog. Na én ettől vagyok ki. Az hogy ő hogyan érzi magát nem különösebben érdekel.
Ez felnőtt párkapcsolatok témakör, szóval gondolom ez az elfogadás itt a randizást jelenti.
Ebben az esetben a válaszom az, hogy nem vagyok az.
Az ember szexualitását nem az fogja meghatározni, hogy a másik embernek mi van a fejében, meg hogy milyen ruhát húz, hanem az, hogy milyen testbe született.
Ha valaki férfi testbe születik, akkor ő férfi, még hormonszedés és operáció után is és így a legnagyobb esélye a hetero/bi nőknél lesz, míg aki nőnek született, az nő marad. (Más kérdés, hogy az átlag embereknek nem jön be a külső nagy mértékű eltorzítása, legyen szó egész testet befedő tetoválásokról, kóros soványságról/kövérségről, implantátumokról, vagy arról, hogy megpróbálod átszabni magad úgy, hogy a másik nemnek nézz ki)
Továbbá ez már csak személyes vélemény, de azért sem jönnék össze transz emberrel, mert nagyon különbözik a világnézetünk. Nem támogatom azt az ideológiát, miszerint a testünkön kívül bármi más (ruhák, viselkedés, sztereotípiák) meghatározhatja a nemünket, így nem is tudnám elfogadni, hogy az illető a másik nemnek vallja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!