Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, ha kövér emberekről van szó?
- Ha nőkről szól a kérdés: fel vannak pontozva azok a válaszok, amelyek szerint a kövér nők is lehetnek szépek; ha azt kéri a kérdező, hogy olyan nőket linkeljenek, akik még nem kövérek, rengetek elhízott nőről készült képet tesznek be az emberek.
- Ha férfiről szól a kérdés: le van szólva az a nő, aki ilyen pasival jön össze mint alacsony önbecsülésű. Ezeket az embereket elég csúnyán felszólítják, hogy kezdjenek el mozogni, vagy ne is álmodjanak nőről. Általában: a kövér férfit értéktelennek, undorítónak tekintik.
Mi ez a kettős mérce? És még mielőtt valaki elkezdi: 180 centihez kevesebb mint 70 kiló vagyok. Világéletemben vékony alkat voltam.
"180 centihez kevesebb mint 70 kiló vagyok"
Gyúrjál, vazze!
És ne hagyd ki a lábnapot!
Genetika
Én ehhez, csak annyit tudnék fűzni, hogy egy férfinek sokkal könnyebb fogyni és izmot építeni. Én nő létemre örülök, hogy 1 év alatt sikerült 2kg-t leadnom, míg a párom 2 hónapja dolgozik raktárosként és már 3x akkora a bicepsze, ráadásul látom, hogy le is fogyott.
Genetika a nagy lóhímvesszõt azt.
Egy étrendet megnéznék aki ezzel takarózik.
Tuti talàlnék benne szemetet.
Mert ha alacsony szénhidràton vagy akkor mégis mit tartalékol a szervezet?
Mit épit be zsírba?
A levegõt?
Sportolni meg tisztàn kellene étkezni ennyi a nagy titok.
Sőt anno a lágerben/gulágon milyen szép fogyásokat lehetett produkálni, volt olyan szovjet tábornok aki 45 kg-ra fogyott le, mikor Sztálin előkaparta a német támadás hatására.
Tökéletesen megfelel a mostani alakom. A kérdés arra irányul, hogy miért sokkal hátrányosabb az ilyen férfiak megítélése, mint a nőké.
Szerintem ugyanolyan visszataszító mindkettő, de a többségi vélemény csak a férfiakat kárhoztatja.
"meg tisztàn kellene étkezni"
És netto 700.000 Ft-ot keresni.
7-es kifogàs ugye?
Kiakadàlyozz meg,hogy tanulj egy értelmes szakmàt?
"És netto 700.000 Ft-ot keresni."
És heti 2x lekúrni Palvinbarbit.
Isten hozott a gyakorikérdéseken.
Ahol minden nő egy gyönyörű tünemény és minden férfi egy undorító, gusztustalan, örökszűz lúzer. :D
(főleg nők által gyakran hangoztatott statisztika alapján önmagukra és férfiakra nézve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!