Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Linkelnétek képeket, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Linkelnétek képeket, hogy nektek ezekről milyen testalkatok jutnak eszetekbe?

Figyelt kérdés

Tudom több ilyen volt, csak képek linkjei nem élnek sok korábbi kérdésekre adott válasznál.

Szóval.

Vékony, normál, pufi/dundi, kövér

Valamint azt is, hogy melyik számotokra a legvonzóbb.

2018. máj. 10. 18:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
59%
Kicsi farkad miatt 50 evesen is ilyenekre fogsz nyaladzani?
2018. júl. 20. 03:53
 32/36 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂
2018. júl. 20. 03:54
 33/36 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtam, támadni tudsz, válaszolni nem. Összedobálsz már anyázást, kicsi farkat, mindent, ami eszedbe jut, összefüggés sem kell bele.

Ezt, amit a billentyűzet verdesésére használsz, arra is fordíthatnád, hogy mozogj egy kicsit, és lefogyj egészséges súlyra. Csak egy tanács. Könnyebbé teszed a magad életét - nem miattam mondom.

2018. júl. 20. 11:59
 34/36 anonim ***** válasza:
És igen, feltűnő, hogy betaláltam az előzőekkel. Azáltal, hogy gyors egymásutániban három választ is ráküldtél, már tíz perccek később, hajnalban, ami háromból egyik sem volt értelmes, látszik, ami eddig is nyilvánvaló volt előttem: rátapintottam a lényegre.
2018. júl. 20. 12:03
 35/36 anonim ***** válasza:
91%
Csak megsúgom, hogy férfi vagyok, és sportos. De tényleg nagyon betaláltál pedopapa. Menjél nézegesd az utcán a 14 éves kislányokat.
2018. júl. 20. 15:52
 36/36 anonim ***** válasza:
Öhöm. Én pedig épp függőágyból írok neked, de csak egy kézzel, mert a másikban koktélt tartok.:)
2018. júl. 20. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!