Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Linkelnétek képeket, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Linkelnétek képeket, hogy nektek ezekről milyen testalkatok jutnak eszetekbe?

Figyelt kérdés

Tudom több ilyen volt, csak képek linkjei nem élnek sok korábbi kérdésekre adott válasznál.

Szóval.

Vékony, normál, pufi/dundi, kövér

Valamint azt is, hogy melyik számotokra a legvonzóbb.

2018. máj. 10. 18:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
jézusom :D
2018. máj. 10. 21:06
 12/36 anonim ***** válasza:
77%

Vékony:

[link]

[link]

Normál:

[link]

[link]

[link]

(Egy csomó ilyen lány van heti 6x edzés nélkül)

Pufibb/vastagabb:

[link]

[link]

[link]

A kövérség nyilván az efeletti, de egy képen például:

[link]

De egyébként ennél jóval többféle megjelenése van egy alkatnak. Vannak sportosak (azon belül is vannak pusztán csak kockás hasú, edzőtermi lányok - ami nekem nem tetszik -, és kifejezetten izmos bicepszű testépítők is - ami pedig egyenesen taszít), vannak vékony derekú, de "gettós" seggesek, mellesek - ez sem tetszik nekem -, vannak szélesvállú, nagyobb hátú, általánosan széles alkatú lányok, akiken nincs egyébként súlyfelesleg, de mégsem vékony lányok (ők volnának az "erőscsontúak", "erősebb testalkatúak", ami megnevezést eufemisztikusan sokszor a súlyfelesleget viselő nők használnak magukra), vagyis ennél jóval többféle testalkat van.)

Számomra a normál testalkat a vonzó. Az nem, ha egy lánynak bármelyik ponton át lehet fogni a karját két ujjal, de a túlsúly sem. A kettő közötti testalkat az ideális a szememben.

2018. máj. 10. 21:59
 13/36 anonim ***** válasza:
62%

"Egy csomó ilyen lány van heti 6x edzés nélkül"

Meg is lepődnék ha az általad linkelt kislányok deszka testalkatához heti 6 edzés társulna. Nálam nem ez a normál, ráadásul szinte gyerekeket linkelsz. WTF

2018. máj. 10. 22:03
 14/36 anonim ***** válasza:
65%

# 12

Neked a normál a 13 éves 20 kilós kislányok? Pedopapa köszönjük.

Más meg Adriana Lima miatt lett leszólva, az a nő maga a tökély.

2018. máj. 10. 22:04
 15/36 anonim ***** válasza:
52%

#13-as, #14-es, bocs, de nem mindenki kétszer vált, +40-es megkeseredett válaszoló itt.

Nekem a 18-20 éves korosztály a célcsoportom.

2018. máj. 11. 00:02
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagyok 40, de még 30 sem, a kis ideáljaid meg messze nincsenek 18 évesek. :D Utoljára talán 16 évesen nyomultam ilyen csajokra a megboldogult zöld pardonban, de már azoknak is több idomjaik voltak :D

Ideje szembenézni vele, hogy valami nagyon nem oké a szexuális identitásoddal.

2018. máj. 11. 02:41
 17/36 anonim ***** válasza:
51%

Gondolom neked ők sincsenek még 18 évesek:

[link]

[link]

[link]

Tíz ilyen lányt tudnék neked mutatni kapásból 20-as korosztályból, csak a saját ismerőseim közül. Ha valaki pubertáskor ilyen alakú lesz, húsznak sem változik meg.

Barom.

A mutatott lányokat 13-nak nézni csak erősen trollkodva lehet. Azért vessük már össze:

[link]

2018. máj. 11. 04:23
 18/36 anonim ***** válasza:
91%

Nem a korukra kéne a hangsúlyt helyezni. Azok a lánykák nem normál testalkatúak, hanem vékonyak, én nem is értelek téged.

A ducinak beállított testalkat első képén szereplő nő is csak a nagy mellei miatt, meg az egyenes testalkata miatt pont nem vékony, milyen pufiról beszélsz? Az a normál inkább.

2018. máj. 23. 01:14
 19/36 anonim ***** válasza:

"Nem a korukra kéne a hangsúlyt helyezni. Azok a lánykák nem normál testalkatúak, hanem vékonyak, én nem is értelek téged."

- Mindegyik nagykorú, ezen lépjünk tovább. A normál testalkaton nincsen zsírlerakódások, csak maga az egészséges test. A vékonyak azok a lányok, akik az első képeken szerepelnek, pálcika kéz - lapos mell. Azok a sovány, alultáplált, egészségtelen, vékony testek. Amiről most szó van, az csak normális.

"A ducinak beállított testalkat első képén szereplő nő is csak a nagy mellei miatt, meg az egyenes testalkata miatt pont nem vékony, milyen pufiról beszélsz?"

- Az arca is felfúvódott, kikerekedő, pufi.

"Az a normál inkább."

- Ez önfelmentés.

Tessék, hogy ne lehessen azzal takarózni, hogy így gyerek, meg úgy:

[link]

Gondolom, itt nem kell nagyon bizonyítani.

Egy csomóan ilyen testalkattal sétálnak az utcán, én is ismerek sokakat, általánosan, pedig a lehető legkevesebben járnak el 7/5 edzésre a mindennapokban, vagy visznek bármilyen testmozgást az életükbe, akármelyik nemet tekintjük is. Mondjuk a képen lévő pont igen, de amúgy ő nem is tetszik, sem arcra, sem személyiségre, sem a szolizással, sem a hidrogénezett szőkeséggel, és egyéb mű vonásokkal - csak jól használható szemléltetés ahhoz, hogy ne lehessen nevetséges módon ezt életkorra átvinni.

2018. júl. 8. 20:36
 20/36 anonim ***** válasza:

De az kerek arcforma, ember. Olyan létezik... Én nem akarok indokolatlanul kötekedni, és a túlsúlyos nők védelme sem szokásom az ilyen kérdéseknél. Azt viszont sosem tartottam normális dolognak, hogy a teljesen egészséges és szép testalkatú nők pufinak vannak nevezve. Nagyonnagyon rossz ez az irány...

Akárhogy is próbálom rálátni a súlyfelesleget, nem találom... Meg a pufiságot sem. Csak azt látom, hogy olyan a testalkata, hogy nincs darázsdereka, nagyok a mellei, és rövid a nyaka. De amúgy egy csepp felesleg sincs rajta.

2018. júl. 8. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!