Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok hogy sok itt az általánosítás ebben a témakörben vajon igazuk lehet?
"Ez nem az én állításom, hanem a tiéd, csak nem akarod fölvállalni."
Te írtad: "Én nem EGY darab társadalomtudósról beszéltem, hanem az ÖSSZESről."
"Normális vitában ezt magadtól kellene előre mondanod, mielőtt én rákérdezek, de mindegy."
Ahogy érzed, de mindegy. Az "és" közül az egyikről kezdtem el beszélni.
"Viszont a vita tárgyának szempontjából ettől még ugyanúgy tökéletesen irreleváns, hogy te személy szerint mit saccoltál, mint ahogyan az is, hogy én mit saccoltam. "
Irreleváns lenne, ha saccoltam volna. De nem saccoltam, hanem az információk alapján egy logikus következtetést vontam le. Mitől lesz számodra valami releváns? Hogy téged igazol?
"Ehhez képest sem a nagyvállalatok, sem az erre a célra létrehozott, legalább a hetvenes évektől működő divat intézetek egyszer sem voltak képes előre megjósolni bármely, könnyűzenei előadók / irányzatok által inspirált, divatban bekövetkező, nem éppen kis horderejű változásokat."
Szerinted a zenei kiadók random szerződtettek le embereket és nem az alapján, hogy mit láttak bennük? Szerinted a Backstreet Boys magától jött a semmiből és nem egy felépített fiúbanda volt, előre kitalált profillal?
"A hatvanas években a farmernadrág tömegviseletté válását sem, a hetvenes évek végén..."
2018-at írunk. Azóta volt egy óriási információs forradalom, amivel teret kapott a net. Elég abszurd összehasonlítani ilyen régi korszakokat a mostanival.
DE a múltidézés után nyugodtan nézz rá, hogy jelenleg hogy működik a divatipar...
"Ja, és ne zavarjon, de manapság meg nem a nyomtatott sajtó, hanem a divatbloggerek határozzák meg döntően, hogy ki mit visel. "
És látni fogod, hogy ez az állításod nem igaz. A divatbloggerek legnépszerűbb része szponzorált tartalmakról beszél és azokat népszerűsíti.
"Konkrét neveket, légy szíves, mert ez így csak üres beszéd."
Nevek terén sosem voltam király, de ha gondolod, végigböngészheted a 2000-2010 közti CKM vagy Playboy újságokat, ahol is lehoztak egy hapsiról egy cikket. Ő azt állította, hogy az információs szabadságnak köszönhetően nem az fog történni, hogy mindenki okosabb lesz, hanem az, hogy mindenki a saját véleménynek megfelelő médiatartalmat fogja fogyasztani és így a saját relatív igazságát szajkózni.
Nem, attól, hogy nem király a névmemóriám és nem emlékszem több évvel ezelőtti nevekre egy újságcikkből, még nem lesz üres beszéd az, amit írok :D
"Ilyen volna-lenne jelleggel persze én is magabiztos kijelentéseket tennék, ezt a legkönnyebb. Nincs kockázat, nem kerül semmibe."
Ha gondolod, akkor egy évig fizethetsz nekem és nem volna helyzet lesz, hanem van helyzet! :D Benne vagy?
De, ha megnyugtat a választásokkal kapcsolatban élő szóban lazán tettem az eredményekkel kapcsolatos kijelentéseket és vállaltam a véleményem. A következő választások előtt fél évvel szintén vállalom a véleményem. Ha érdekel, majd írj rám és beszélj le egy nagy médiával valamit, hogy elmondhassam a tévében a dolgot! :D
"Oké, akkor néhány sikervárományos, mégis szépen pofára esett mozi csak a tavalyi évből:
Arthur király - a kard legendája
Valerian és az ezer bolygó városa
A setét torony
Űrvihar"
Ne keverjük a szenzációhajhász clickbait újságírást a szakmai újságírással.
20: "én a saját tapasztalataimat írtam le, te meg azt ahogy ezt te kívülállóként látod"
Igazából ez itt az óriási probléma az oldalon. Jó páran leírják magukról, hogy senkinek sem kellenek, kiragadják egy tulajdonságukat és ráhúzzák, hogy azért nem. Ha átpörgeted az oldalt, akkor látni fogod, hogy nem kell a férfiaknak az, aki: gyereke van, nagy melle van, kis melle van, vékony, telt, stb. Igazából az összes kategóriából egy csomó nő leírja, hogy nem kell senkinek.
Oké, de akkor ki kell a férfiaknak? Mert mellette sorban jönnek az olyan válaszok, hogy a férfiak bárkivel összejönnének és nincsenek igényeik.
"Nem állítottam én sem, hogy nincsenek népszerű dundi csajok de nagyon ritka."
Nem olyan ritka. A környezetemben amelyik telt lány mert vidám lenni és nyitni a külvilág felé, mind lazán talált párt. Értelemszerűen aki bezárkózik, az nem fogja meglátni, hogy népszerű is lehet.
"Én pedig tudom hogy amikor le vagyok fogyva, akkor több érdeklődő van, amikor nem akkor pedig majdnem zéró."
A több és a zéró között van különbség. A volt barátnőmnél miért voltak folyamatosan érdeklődök?
"Persze tudom, a te tapasztalatod a valóság, mindenki más álomvilágban él....ja, nem."
Nem erről van szó, csak szimplán leírtam fentebb, hogy a válaszokban mi a logikai hiba. Ha fordítva írnám azt, hogy egy telt férfi senkinek sem kell, hirtelen megfordulna az álomvilágos érvelés?
"Ne keverjük a szenzációhajhász clickbait újságírást a szakmai újságírással."
Mondod ezt azután, hogy CKM-re meg Playboy-ra hivatkoztál forrásként. Sajnálom, de ezek után nem tudlak komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!