Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az az általánosítás, hogy kapcsolatban, házasságban csak a nők hanyagolhatják el a pártjukat?
Szerintem ritkább. Azt, hogy miért, hát van egy pár elmélet a fejemben, de nem vagyok sem antropológus, sem pszichológus, szóval nem tudom mennyire hiteles.
Én is sokszor azzal találkozom, hogy a nő felejti el hamarabb a család, nő, férfi fogalmát.
Mert a férfiaktól ezt normálisnak veszik, mert jaj, a nőnek kell a törődőnek lenni meg kiszolgálni a pasit.
Ill. az gyakoribb, ha gyerek mellett a nő nem úgy ugrálja körbe a pasit, de az is részint azért van, mert a gyerekkel a férfi alig segít be... most próbáljon meg vki szexistennő, szuperszakács, tip-top és takarítónő is lenni egyszerre, ha a pasas gyakran arra sem képes, hogy addig ellegyen a gyerekkel, amíg anyu hajat mos és megszárítja...
Ez a magyarázkodás, mikor valaki félrelép.
Mivel jóval több férfi lép félre, mint nő, így több hivatkozik erre.
"Miért van az az általánosítás, hogy kapcsolatban, házasságban csak a nők hanyagolhatják el a pártjukat?"
egyáltalán nincsen ez az általánosítás.
pl a gyakori is tele van siránkozó nőkkel, akik szerint a férjük/párjuk elhanyagolja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!