Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az az általánosítás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az az általánosítás, hogy kapcsolatban, házasságban csak a nők hanyagolhatják el a pártjukat?

Figyelt kérdés
Itt is például elég sokat olvasom, hogy mert a nő ha már befogta a pasit akkor le sem szarja stb, stb. Oké persze aláírom, hogy van ilyen, de mi van akkor ha ez pont fordítva van? A férfi le sem sz*rja a nő igényeit, nem akar szexelni ilyesmi. Vagy ez ennyivel ritkább lenne? Vélemények?
2016. okt. 13. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ritkább. Azt, hogy miért, hát van egy pár elmélet a fejemben, de nem vagyok sem antropológus, sem pszichológus, szóval nem tudom mennyire hiteles.

Én is sokszor azzal találkozom, hogy a nő felejti el hamarabb a család, nő, férfi fogalmát.

2016. okt. 13. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert a férfiaktól ezt normálisnak veszik, mert jaj, a nőnek kell a törődőnek lenni meg kiszolgálni a pasit.

Ill. az gyakoribb, ha gyerek mellett a nő nem úgy ugrálja körbe a pasit, de az is részint azért van, mert a gyerekkel a férfi alig segít be... most próbáljon meg vki szexistennő, szuperszakács, tip-top és takarítónő is lenni egyszerre, ha a pasas gyakran arra sem képes, hogy addig ellegyen a gyerekkel, amíg anyu hajat mos és megszárítja...

2016. okt. 13. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez a magyarázkodás, mikor valaki félrelép.

Mivel jóval több férfi lép félre, mint nő, így több hivatkozik erre.

2016. okt. 13. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Az árulás nem nemi sajátosság, mint ahogy a lustaság és a közöny sem. (Rohadt lusta, közönyös) 30/f
2016. okt. 13. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van az az általánosítás, hogy kapcsolatban, házasságban csak a nők hanyagolhatják el a pártjukat?"

egyáltalán nincsen ez az általánosítás.

pl a gyakori is tele van siránkozó nőkkel, akik szerint a férjük/párjuk elhanyagolja őket.

2016. okt. 13. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez inkabb forditva van en ugy vettem eszre. Es azt is hogy 30+ nal mar a nok csalnak tobbszor...
2016. okt. 13. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!