Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek az ellen ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek az ellen ha az egyik kollégámat megkívánom?

Figyelt kérdés

Harmincas éveimben járó nő vagyok. Házasságban élek, ami meglehetősen el van laposodva.Gyermekünk is van és a vagyon közös. Tudom manapság az a divat hogy "lépj ki egy lapos házasságból", "valósítsd meg önmagad", "merj élni" stb. szövegek.A gyakorlatban viszont ez nem megy varázsütésszerűen. Nálunk ez van.

A problémám viszont a következő: van egy kollégám, aki egy bő huszassal idősebb nálam. Ő is házasságban él.Nem tehetek róla, de ez az ember olyan elementáris hatással van rám, hogy teljesen kész vagyok tőle.Viszont tudom hogy nem kellene, hiszen ő cseppet sem úgy gondolja mint én...legalábbis a viselkedéséből ezt szűrtem le.

A csodám vele 3 napig tartott :( először egy jót beszélgettünk (véletlenül futottunk össze munkaidőn kívül és beszédbe elegyedtünk), másnap a melóhelyen futottunk össze (nagy cég, tehát nem vagyunk reggeltől estig összezárva, ezért írtam hogy összefutottunk).Nagyon örültünk egymásnak, egy bő fél órát beszélgettünk. Meg volt a telefonszámcsere és megbeszéltük hogy a facebookon bejelöljük egymást. Így is történt, be is jelölt.Madarat lehetett velem fogatni,mondván engem is valaki észrevesz. A férjem folyamatos kritizálásai nagyon lenyomja az önbecslésemet,ezért többször vagyok szomorú mint nem. Szóval igazán boldoggá tett a beszélgetés. Azt is beszéltük,hogy összehozunk egy masszázst.Én tanultam és dolgoztam is benne, ő viszont videókat nézeget és szeretné a fogásokat rajtam gyakorolni.Aztán jött a 3. nap...boldogság, öröm, csillogó szemek -még a kollégáim meg is jegyezték hogy csak úgy ragyogok olyan boldog vagyok.Azon a napon felhívott.Izgatott voltam és nagyon jól esett az ismételt beszélgetés.Hazafelé menet is "véletlenül" összefutottunk, kb. 30 méterre tőlem motorral volt, rám dudált.Tuti biztosnak éreztem ezt az édes flörtöt. Aztán jött a feketeleves. Elteltek napok és se nem írt, se nem hívott semmi.Aztán múlt héten ráírtam a facebookon. Semmi különös, csak megkérdeztem hogy hogy van. Válasz azóta sem érkezett. No de nem ez a legnagyobb pofon tőle. Pénteken a melóhelyemen megintcsak megpillantottam. Köszöntem mindenkinek ahogy szoktam, de ő nem köszönt, sőt észre sem vett. Azóta sem tudom felfogni, hogy mi történhetett és mi ez a hatalmas pálfordulat?!Az kizárt hogy nem vett észre, hiszen nem sokan voltunk a helyiségben és hangosan köszöntem, de nem köszönt nem is nézett rám.Nagyon fájt és most is fáj. Két dologra tudok gondolni..az egyik hogy neki is nagyon tetszem, de otthon mérlegelt és elhatározta hogy tudomást sem vesz rólam,mert fél hogy belémszeret és inkább a megszokott helyzetben marad,így nem sérülhet senki.Vagy legalábbis minden marad a régiben.

A másik tippem pedig hogy csak flörtölt,mert dekoratív vagyok, és semmi több. Igen, de itt volt szó közös masszázsról stb. szóval sokkal forróbb volt a helyzet mint egy kis flörtölés.

A gond csak az, hogy tetszik és nagyon vágyom rá.Minden nap a képét nézve m@....zom.

Tudom hogy sokan el fogtok ítélni most, de én egy szeretethiányos nő vagyok és igen, ha megtalálnám a másik felem akkor válnék, nem kívánok titkos szeretőt tartani, de egyelőre a helyzetem nem olyan hogy meglépjem. Sportolok,vékony,csinos nő vagyok,de ez nem jelent semmit.Nem kellek senkinek.Nem vagyok nyomulós s ezek szerint még csábítani sem tudok :( Írjatok hideget,meleget, őszinte véleményt!Ne kíméljetek!Mit csinálok rosszul?

2018. ápr. 30. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És meséld már el, ugyan ki szolgálta ki eddig??
2018. ápr. 30. 20:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Természetesen én. Szívesen is csinálom addig a pontig amíg nem megy át teljes elvárássá.
2018. ápr. 30. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

Ha ennyire semmibe vesz, akkor nem hiszem, hogy tetszel neki, max. szórakozott veled.

De az is lehet, hogy tetszel neki, de van családja, amit nem szeretne “szétzúzni” miattad.

Amúgy ha már azt tervezed, hogy elválsz és új pasit fogsz, miért nem egy szinglit próbálsz elcsábítani, miért egy nős férfi kell neked? Az lehet, hogy a te házasságod rossz, de az övé nem biztos.

30 éves fejjel és gyerekkel miért akarsz úgy viselkedni, mint egy tini? Szerintem már rég kinőtted azt az időszakot, de persze te tudod.

2018. máj. 1. 05:10
 14/16 anonim ***** válasza:
A férjed fordítva ül a lovon. Pont, hogy a gyerekek miatt kell elválni. Ne azt lássák, hogy mi megy otthon, mert beleég a tudatukba és később ők is ilyen boldogtalan helyzeteket hoznak létre maguknak. Sokan a gyereket használják vesszőparipának, mert már érvük már nincs. Ne dőlj be.
2018. máj. 1. 08:17
 15/16 A kérdező kommentje:

13-as.Köszi a véleményed.Könnyű azt mondani hogy miért nem egy szinglit próbálok elcsábítani? Tudod,épp ésszel az ember sokmindent másképp csinál(na).Ez egy furi helyzet amibe belekeveredtem és teljesen elvarázsolt a közeledte.Isten ments hogy miattam felrúgja a családját.Viszont félreérthetően "nyomult" s nem gondolom hogy otthon annyira minden rendben van.Az emberek nem mernek vagy akarnak lépni.Én is ilyesmi helyzetbe vagyok.Tudod,amikor az ember felépít maga körül valamit, azt nehezen hagyja el.Azért nem könnyű újrakezdeni,egzisztenciát építeni stb. Viszont ha más nincs, akkor beérem a fényképével,amivel olyan édesen tudok esténként "élvezkedni".Ha ez jutott osztályrészemül,akkor elfogadom hogy ez van és kész.Tudom gyerekes,de jó nekem így.

Utolsó: igen,a férjem sokmindent másképp lát és gondol mint én. Elég ellentmondásos a viselkedése.Válásról hallani sem akar, szerinte a gyerek egy elválaszthatatlan kapocs 2 ember között.Ugyanakkor pedig nem egyszer megkaptam tőle hogy lecserél. De amelyik kutya ugat az nem harap-szpokták mondani.Ha lecserélne,elfogadnám a döntését és őszintén örülnék ha boldognak látnám, ha már én nem tudom őt azzá tenni.Bár szerintem neki inkább önmagával van gondja csak nem meri magának sem beismerni.

2018. máj. 1. 11:51
 16/16 anonim válasza:
Mi lett végül veletek?
2019. febr. 21. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!