Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet az ellen tenni, hogy ne azon kattogjak megcsalnak e?
Nagyon szeretem a párom és ő is engem mondja és érezteti is egyben.
Engem 1x már megcsaltak azon már túltettem magam, de egyszerűen képtelen vagyok bárkiben megbízni,állandóan azon kattogok vajon igaz amit épp mond,tényleg ott van ,kire néz ,mit csinál...
már magamat is idegesítem vele mindig probálok változni 1-2 napra sikerül is aztán újra... :(
Mondtam is neki,h nehéz eset vagyok és féltékeny de azt mondta nem érdekli én kellek majd pár év múlva jobb lesz..
én meg félek h addira megőrülok
lehet ezzel bármit kezdeni?
23L
Nézd, nem büntetheted a párod azért, mert volt egy görény exed, amíg ezt képtelen vagy felfogni, racionalizálni és felülírni vele a félelmeid, addig maradj szépen egyedül. Az önbizalmadon, önbecsüléseden dolgozz, ne az aktuális szerelmed határozza meg az értéked, mert az soha nem lesz tartós vagy őszinte, helyette sürgősen foglalkozz önismerettel.
Emellett nyilván okosan kell választani és meg kell ismerni az embert, mielőtt összejöttök - ha valami mindenkivel flörtölgető, korábban hűtlen nőcsábász az illető, akkor szépen le kell zárni, mielőtt túlmegy a sima vonzalmon, mert aki megbízhatatlan, hazug jellem, az miattad nem fog megváltozni, akkor se, ha épp azt hazudja. Ilyenkor jogos egyedül a kezdeti bizalmatlanság, de ilyen emberrel nem kell össztejönni, kész és pont. Ha pedig korrekt és egyenes emberrel jöttél össze, akkor bizony benned van a defekt és a fejedben kell helyretenni ezeket a paranoid gondolatokat. Ha egyedül nem megy, akkor menjél pszichológushoz, mert nincs se mentség, se kifogás a viselkedésedre. Addig oké, hogy most mér türelmes, de hidd el, nem sokáig lesz az, mert egy féltékeny, bizalmatlan ember mellett a legnagyobb szerelemmel induló kapcsolat is maga a pokol. Az ilyenek, mint te, egyébként maximálisan megérdemlik a megcsalást, ha már képesek a félelmeik miatt tönkretenni a másik embert és a kapcsolatot is.
Azert ovatosan a szavakkal!!!!
Selejtek?
sztem ti is selejtek vagytok valamiben!nektek nincs hibatok nemigaz?
ti vagytok a tökeltes tökely
tudjatok en meg nem akarok lenni olyan degeneralt ocsmany szaju mint ti!
lehet finomabban is fogalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!