Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek az ellen ha valaki csapná a szelet a barátnőtöknek? Tapasztalat?
A keménykedés, erőszakoskodás szerintem is szánalmas.
Ebben a helyzetben kell egyáltalán bármit tenned? A stílusod alapján nem tűnsz féltékenynek, ami jó. Szerintem hagyd rá a barátnődre, hadd oldja meg szépen, ne idegeskedj miatta.
És ha meg akarja dugni, akkor mi van?
Engem is meg akart már dugni pár ember, na és? Attól én még nem akartam semmi ilyesmit tőlük, nem csaltam meg a párom.
Onnantól kezdve problémás a dolog ha a barátját ez zavarja annyira,hogy legszívesebben már megütné a tagot.Ha a barátnő nincs tekintettel a barátja ezzel kapcsolatos mély feszültségére sem megnyugtatni nem tudja és mégis fogadja a másik flörtjét akkor gyak. szándékosan idegesíti,kelt feszültséget a párjában.
Én ebben az esetben azt szoktam csinálni, hogy elmondom a véleményem, aztán hagyom a páromat, hogy elintézze a dolgot. Féltékenykedni nem fogok, mert nem véletlenül vagyunk együtt tizenéve. Ha nagyon pofátlan a pasi vagy nem ért a szóból és a párom is kéri, akkor beszállok (volt már ilyen-haveri körben pl.). Egyéb esetben 100%-ig megbízom benne, mindig lekoptatta az ilyeneket.
Ha megbízol te is benne, akkor majd lekoptatja ha rájön, hogy igazad volt. Legalábbis ez lenne a normális.
Volt ilyen.
A barátnőm egyértelműen a pasas tudtára adta, hogy szálljon le róla, az persze nyomult tovább...
Perze nem hagytam szó nélkül. Nem fenyegetőztem, vagy hasonló, de szrrá oltottam a srácot. Fél órát beszélgettem vele, azt sem tudta, fiú-e vagy lány. Próbált velem vitatkozni, meg "csakazértis" ellentmondott, de én jól szórakoztam.
Türelmes ember vagyok, plusz eléggé tájékozott ahhoz, hogy ne essek kétségbe egy hisztis kisfiú ugrabugrálásától :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!