Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Jelenleg párkapcsolatban élek.Tudom hogy ezek hallatán sokan elfognak ítélni engem.22 éves férfi vagyok.Furcsa nekem is ezzel szembesülni ezért is szeretném a segítségeteket kérni.A múltamból van egy lány.16 voltam mikor jártunk.Sajnos csináltam dolgokat amire nem vagyok büszke egyszóval kicsit sem becsültem meg őt.Aztán szakításunk után lett barátnőm. KB 1 évre rá neki is lett.Az enyém másfél év után véget ért.az övé kb. ugyanúgy 1 évre rá. ezalatt én próbáltam őt visszaszerezni és tényleg rájöttem arra hogy nekem ő a legeslegfontosabb a világon csak nem vettem észre mikor a kezemben volt.3 éven keresztül próbálkoztam elhívtam egy kávéra moziba buliba mindig nemet kaptam.rettenetesen depresszióba estem és nagyon széttörtem minden reményemet már elvesztettem.megpróbáltam továbblépni.jelenlegi kapcsolatom elején irt nekem.azt mondta hogy ismét ugyanaz történt mint először.mondtam neki hogy 3 évet küzdöttem érte és megpróbálom öt elengedni és lezárni magamban.A mai napig ha csak meglátom érezhetően megdobban a szívem.és visszagondolok a régi időre fájóan.senkinek nem beszélek erről. ma neki is van már kapcsolata.fáj öt más karjaiban látni és úgy érzem hogy a mai napig vágyom rá tudat alatt.nagyon fura érzés ha látom öt.persze felőle semmi érzés nincs rég elfelejtett.csak arra emlékszik hogy megbántottam.soha nem kaptam bizonyításra esélyt nála.2018. márc. 9. 17:16
1/2 anonim válasza:
Ha összejönnél vele, elmúlna az illúzió, amit felépítettél magadban vele kapcsolatban és vlsz hamar szétmennétek.
2/2 A kérdező kommentje:
Megfogadtam hogy megmentem egy embertől hogy e csalódjon többet.Magamtól.Nagyon szerettem ezt senki nemtudja mennyire.még ő sem.rettenetesen nagy csalódás az mikor nemtudsz már mihez nyulni hogy akit szeretsz az eltól magától folyamatosan.rettenetesen szerettem őt.!
2018. márc. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!