Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két testvér pár zaklat a suliban! Mit tehetek ellene?
Sziasztok!
Gimis vagyok! És a suliban van két csajvadász testvérpár! Minden lány rajong értük csak az a bibi, hogy a két hülye versenyzik azon, hogy ki tud többet ... és az év elejétől én vagyok a kiszemelt préda! Azomban azt leshetik mikór adom be a derekamat. mert megtörtént velem minden nő rémálma...(gyengébbek kedvéjért nemierőszak) sajnos ilyen tragikusan vesztettem el.. azóta egy pasit sem tudok szeretni vagy közelengedni magamhoz mindeggyiktől undorodom. Csak, hogy ez a két kis hülye gyerek (eggyik egy évvel másik 2évvel idősebb.) Egem szemeltek ki és láthatólagosan élvezik, hogy végre nehezen lehet (sehogy) nem lehet becserkészni a paplanok alá ráadásul egymás ellen mehetnek. már kikészít a folytonos udvarolásuk és egy ideje félelem érzetem van miattuk. Kérlek segítsetek, mit tegyek?
Én ennek már egy sokkal hosszabb változatát is elolvastam ma.
Lényeg,hogy ne beszélj velük és ne zárkozz el mindenki elől,miattuk
Könyörgöm, az ilyeneket miért nem küldöd el a rézvörös tudod hova?
Nem akarom megint felhozni a témát ide is, de mennyi szó van ezen az oldalon is arról, hogy a magukat csúnyábbaknak gondolt srácokat darabokra szedik, mert megmernek kérdezni valamit. Az ilyen nagypofájú paplanbetyároknak is nyugodtan lehet darálni, nem kell sajnálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!