Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 közötti lányok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 közötti lányok, ti szoktatok meztelenkedni, a fiú testvéretek előtt?

Figyelt kérdés

És ha igen, miért teszitek? Egyszerűen megszoktátok, vagy valamit jeleztek vele? Vagy mi? Őszintén válaszoljatok légyszi, úgyis anonym oldal.

Esetleg még pisiltek is előtte? Zuhanyozni?

Ami azt illeti nálunk ez van. :S

Volt már hogy mostam a fogam, bejött hugom, felült a kádra és elkezdte a nunusát szőrteleníteni. Mondom mit csinálsz várjá má. De a betétjét is simán kicserélni előtte. Sokszor furcsán érzem magam.

Más lányok is így viselkednek a testvérük előtt???

Pedomaci nincs jelen, mivel ő 22 én meg 25. És van neki barátja, meg nekem is menyecském!

2013. jan. 2. 22:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Hát ez elég beteg :D
2013. jan. 2. 22:35
 2/18 Bino ***** válasza:
74%

Hát nem tudom, belegondolni abba ,hogy a bátyám előtt borotváljam engem kiakaszt >,<

Barátnőimmel akiket 3 éves korom óta ismerek na ő előttük igen, néha együtt is fürödtünk régen.

A nővérem előtt is szoktam néha de bátyám előtt soha.

2013. jan. 2. 22:35
 3/18 A kérdező kommentje:
nem feltétlen csak erre kell gondolni, hanem pl gépezek és bejön tök pucéran kérdezni valamit. meg hogy ezt meg azt nézzünk meg a neten.
2013. jan. 2. 22:37
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez fura! Én betétet nem cserélek és nem is pisilek előtte, de átöltözni, ha úgy alakul zuhanyozni simán szoktunk egymás előtt. Régen, kb 15-16 évesen megnéztük egymás nemi szervét., :-) Akkor még senkink nem volt, de kíváncsiak voltunk. :-)
2013. jan. 2. 22:39
 5/18 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem te túl sokat fantáziálsz. Ilyen nincs, hogy 22 éves lány csak úgy bemegy szőrteleníteni bratyója előtt...
2013. jan. 2. 22:40
 6/18 anonim ***** válasza:
44%
Ja, még masztizik is a bratyó előtt... :-)
2013. jan. 2. 22:44
 7/18 A kérdező kommentje:

mondom! de én sem értem miért teszi. Egyáltalán nem szégyenlős talán.

utolsó előtti: régen mi is csináltuk, de akkoriban még 13évesen azt sem tudtam mi az a punci, meg ő sem hogy mi van neki. Mostani 13évesen meg még gyereket szülnek...

2013. jan. 2. 22:46
 8/18 A kérdező kommentje:

# 6

azt azért nem, de egyébként már rákérdeztem hogy szokott-e...igaz nem most hanem 1-2 éve kérdeztem, de mindig azt mondja hogy nem.

2013. jan. 2. 22:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Mármint hogy szokott-e maszturbálni?
2013. jan. 2. 22:50
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha nekem is lenne egy ien testverem...
2013. jan. 2. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!