Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretnek meztelenkedni?

Figyelt kérdés

Én 35 éves fejjel ezt tapsztalom.

Otthon még csak-csak, de a szabadban nem igazán.

2012. aug. 24. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert még ruhában is bámulnak minket eleget, nem hogy pucéran...
2012. aug. 24. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát még jó hogy nem meztelenül fognak flangálni az utcán. De amúgy meg nem tudom mire gondolsz, mert én nem úgy tapasztalom mintha juj de gátlásosak lennének, sőt
2012. aug. 24. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
A párom előtt szeretek. Másnak meg nem mutogatom magam.
2012. aug. 24. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
voltam a rómain napoztam oszt oldalra nézek és meztelenül fekszik egy napbarnított csaj, a bugyi és melltartó meg mellette hever...
2012. aug. 24. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Engem úgy neveltek, hogy utcára nem illik meztelenül, sőt még "lenge" öltözékben sem kimenni, ha megyek valahova, öltözzek fel rendesen, ne lógjon ki a hátsóm. (pláne ha étterembe, suliba, ügyet intézni, orvoshoz, stb. megyek)

Strandon nekem elég a bikini, annál meztelenebbre nem vetkőzök. Itthon viszont szívesen flangálok egyszál semmiben. 22/L

2012. aug. 24. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
hol lax? :D
2012. aug. 24. 20:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy az utcán???

Pl.:

Nudista strandon

Kempingbe

Medencében, ha nem láthat senki

....

2012. aug. 24. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Nudista strandon? :D:D: lol

ott se láttál mezítelen női tetemet? :D:D:D na akkor te vagy a pechesek pecheseinek legnagyobb pechese

2012. aug. 24. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
Nudista strandra nem megyek, nem vagyok kiváncsi más meztelen emberekre a páromon kívül. Kempingben nem meztelenkedek, otthon medencében simán, ha nem lát be a szomszéd...
2012. aug. 24. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha a medencében nem látja senki, honnan tudod, hogy ott nem meztelenkednek? :D
2012. aug. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!