Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok egy sráccal kapcsolatban, szeretnék kérni tanácsokat, véleményeket. Lehet-e a leírtak alapján bármi is ebből?
Figyelt kérdés
Szóval az egész tavaly nyáron kezdődött...körülbelül 4-szer láttuk egymást, mindig szemeztünk,mosolyogtunk egymásra, viszont vele is volt mindig pár haver, velem meg hol barátnők, hogy családtagok...külföldi fiúról van szó (erre időközben jöttem rá). Egy éve nem láttam sehol sem, azt hittem haza ment, vagy csak nyaralni volt itt. Erre fel tegnap az aug 20.-i utcabálon megpillantottam. Egy lánnyal táncolt (nem csókolóztak, nem ölelkeztek), tartok tőle, hogy mégis a barátnője lehet.Egy biztos: a srác is felismerhetett engem, mert amikor csak tehette rám nézett, és kissé csalódottnak is tűnt. Szerintetek lehet ebből még valaha valami? Kérjek adjatok tanácsot, azzal kapcsolatban is, hogy hogyan deríthetném ki, hogy a barátnője-e az a lány. Előre is köszönöm a válaszokat!2012. aug. 21. 22:49
1/3 anonim válasza:
szerintem próbáld meg, bármi kisülhet belőle. sok sikert ! :)
2/3 anonim válasza:
Tehát semmi sem tudsz róla...
Ha a korát meg tudod saccolni, akkor a közösségi oldalakon próbálkozz. Város, életkor, nem erre keress rá. Eléggé sokáig tart, akár 1-2 nap is, de én is így találtam meg csajozós koromban több lányt, akikkel aztán leveleztem.
3/3 anonim válasza:
nem kell erőltetni semmit se, a sors keze azt akarta, h ne jöjjetek össze (juj, de cinikus vagyok ma (is))
de tényleg, komolyan mondtam, ez egy nyári aprócska flörtöcske, semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!