Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok otthon meztelenkedni?
Figyelt kérdés
A fürdőt kivéve.(mielőtt még jönnének hogy te ruhában fürdesz ?)kort és nemet is lécci2012. júl. 1. 20:59
3/20 anonim válasza:
mi a baj a ruhával fürdésben
én néha szkafanderben fürdök, sőt télen néha lovagi páncélban vagy műbőrkabátban
4/20 anonim válasza:
szeretek meztelenül aludni, vagy ha nincs itthon anyu (ketten lakunk) akkor mondjuk fürdés után előfordul, hogy fel se öltözök csak pucéran rohangászok itthon
19l
5/20 A kérdező kommentje:
és általában hol szoktatok meztelenül lenni ?egész házban vagy csak szobátokban stb
2012. júl. 1. 21:04
6/20 anonim válasza:
igen..pl most is ..szerintem a szemben lakó csini hölgy is szereti ha meztelen v.ok ;) 33f :D
7/20 anonim válasza:
ilyen melegben még jó hogy néha az udvarra is kimegyek úgy a postáért! :)
8/20 anonim válasza:
én mindig meztelenkedtem, mikor kényszerből egy idegen csajjal kellet laknom 2 hétig egy elég kis házban, akkor se zavartattam magam xD
Elsőnek kellemetlenül érezte magát, aztán megbékélt hogy úgyis ilyen maradok XD
Én 18éves ő 19 volt.
Most is úgy néz ki, hogy egy ideig albérletbe megyek, női lakótárssal (mert ő keresett lakótársat) XD szegény nem tudja mit fog átélni XD
9/20 anonim válasza:
Igen...estenkent bezarom a szobam ajtajat miutan furdok es akkor mezetelkedek, meg ha pl. nagyon elmerulok filmezes kozben, s elkedem simizni magam, van amikor masztizason kapom magam
10/20 anonim válasza:
Én az egész házban. :)
18f
Na és te, ha már megkérdezed?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!