Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 közötti lányok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 közötti lányok, ti szoktatok meztelenkedni, a fiú testvéretek előtt?

Figyelt kérdés

És ha igen, miért teszitek? Egyszerűen megszoktátok, vagy valamit jeleztek vele? Vagy mi? Őszintén válaszoljatok légyszi, úgyis anonym oldal.

Esetleg még pisiltek is előtte? Zuhanyozni?

Ami azt illeti nálunk ez van. :S

Volt már hogy mostam a fogam, bejött hugom, felült a kádra és elkezdte a nunusát szőrteleníteni. Mondom mit csinálsz várjá má. De a betétjét is simán kicserélni előtte. Sokszor furcsán érzem magam.

Más lányok is így viselkednek a testvérük előtt???

Pedomaci nincs jelen, mivel ő 22 én meg 25. És van neki barátja, meg nekem is menyecském!

2013. jan. 2. 22:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

hát ő nem szégyenlős akkor ez van... nem hiszem,hogy neked illegeti magát...

de , ha téged zavar mondd meg neki kerek perec, hogy nem akarod látni a sunáját, menjen mutogassa a barátjának.

2013. jan. 2. 23:19
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

A kerdes kamu.

Kerdezo,te meg tedd mar melegbe a farkad,ahelyett,hogy ilyen beteges dolgokon fantazialsz.

Akinek van testvere,az tudja,hogy a testvereknek meg sem fordul a fejukben ilyesmi.

2013. jan. 2. 23:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem két bratyóm van, azóta hogy beléptünk a tinédzser korba, egyszer nem láttuk egymást meztelenül, nemhogy előttük borotválkozzak. KAMU

Még a párom előtt se borotválom le a nunimat.

2013. jan. 3. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk a nunus szőrtelenités ,és betétcsere elég furin hangzik,de ő tudja.

Mi sosem voltunk szégyenlősek családban.Simán pucérkodunk mindig(ha megkérnek,hogy ne akkor nem).

2013. ápr. 23. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nálunk szőrtelenítés azért nincs, de olyanra volt már példa, hogy amikor valaki fürdött bement a másik, vagy épp wc-zet... volt, hogy reggel mostam a fogam bátyám meg bejött pisilni vagy,hogy én fürödtem ő meg elment wc-re. Nem szoktuk egymást bámulni.
2013. máj. 21. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az emeleten ahol bátyámmal van a hálószobánk, fürdőszoba is tartozik hozzá. Reggel suliba menet mindig együtt készülődünk, látjuk egymást meztelenül amikor a valamelyikünk zuhanyozik, meg látott már engem szőrteleníteni, én is őt. Nem értem mi olyan ciki ebben? Még egyszer sem vetette rám magát csorgó nyállal.

Nem tagadom, úgy 10 éves korom táján, amikor bátyám kezdett férfiasodni kíváncsian megnéztem őt egyszer-kétszer, Meg szerintem ő is engem, de ennyi. Talán kellett volna, hogy ránk szakadjon az ég?

2014. jún. 29. 17:25
 17/18 anonim válasza:
Nekem öcsém van nem szokta elötte ilyeneket csináln
2015. aug. 20. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:

nem szoktunk direkt egymás előtt pucérkodni,de nem vagyunk szégyenlősek,ha épp öltözök és bejön az öcsém,hugom valamiért akkor lát pucéran ,ahogy én is őket.

Igen wc-zés is megy egymás előtt,mert csak 1 van,nem várható el senkitőll,hogy órákig várjon amig én vagy bárki hajtmos/fest,fürdik akármi addig másik össze akármizze magát.

2015. aug. 20. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!