Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két testvér pár zaklat a suliban! Mit tehetek ellene?
Sziasztok!
Gimis vagyok! És a suliban van két csajvadász testvérpár! Minden lány rajong értük csak az a bibi, hogy a két hülye versenyzik azon, hogy ki tud többet ... és az év elejétől én vagyok a kiszemelt préda! Azomban azt leshetik mikór adom be a derekamat. mert megtörtént velem minden nő rémálma...(gyengébbek kedvéjért nemierőszak) sajnos ilyen tragikusan vesztettem el.. azóta egy pasit sem tudok szeretni vagy közelengedni magamhoz mindeggyiktől undorodom. Csak, hogy ez a két kis hülye gyerek (eggyik egy évvel másik 2évvel idősebb.) Egem szemeltek ki és láthatólagosan élvezik, hogy végre nehezen lehet (sehogy) nem lehet becserkészni a paplanok alá ráadásul egymás ellen mehetnek. már kikészít a folytonos udvarolásuk és egy ideje félelem érzetem van miattuk. Kérlek segítsetek, mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!