Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők nagyon nagy szégyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők nagyon nagy szégyen ha egy kicsit érzelmesebb vagyok az átlagnál?

Figyelt kérdés

Fiú létemre valamiért mindig is szerettem és a mai napig is szeretem a romantikus filmeket,sorozatokat. Senkinek sem vallottam be de nagyon szerettem nézni a Végtelen szerelem című török sorozatot. A sorozat végét egy kicsit megkönnyeztem és bevallom őszintén én ezt az oldalamat nagyon szégyellem és senki sem tud róla.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F

2018. ápr. 27. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Személyfüggő, hogy ki tolerálja és ki nem.

Bár nem vagyok a korosztályod (27N), de párom (33F) megnézte velem az Alkonyatot, ő ajánlotta fel, én már előtte többször láttam. Sok romantikus filmet is nézünk. Érzelmes a párom. Szokott írni verseket nekem, őszintén elmondja az érzelmeit. Többször volt, hogy elérzékenyült és el is sírta magát előttem.

Én is érzelmes vagyok. Szóval nálam alap, hogy elfogadom, hogy ha a pasi is ilyen.

Tényleg fogsz még fejlődni, azonban soha, de soha ne tagadd meg azt, aki valójában vagy. Olyannak mond el az érzéseidet, aki megérdemli.

Vigyázz a mai felszínes, érzéketlen kislányokkal, akik nem értékelik a romantikát.

Fogalmazd meg magadban nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.

A lényeg, hogy te urald az érzéseidet, és ne az érzéseid uraljanak téged.

2018. ápr. 27. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem szégyen, de nem lehet a kettő közt? Ne legyen egy marcona, minden érzést lebu-zizó kötsög, de ne is bőgjön egy nyálas török sorozaton.
2018. ápr. 27. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 Szép mesét kanyarítottál ide, kár, hogy egy szó sem igaz belőle.
2018. ápr. 28. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak sajnálni tudlak, hogy annyira nyomorult az életed, hogy Mindenkit hazugnak nevezel, aki nem olyan selejt mint te.

Bocsi, de igaz. A te szegénységi bizonyítványod, hogy magadból indulsz ki. Nem mindenki olyan, minte és nem vagyok olyan csaj, mint akikkel te ismerkedsz.

2018. ápr. 28. 08:36
 15/16 anonim ***** válasza:
ez miért lenne baj? :O én egy nagyon érzelgős srác iránt érzek/éreztem és hihetetlenül imádom ezt az énjét más mint a többiek és ez jó :D meg kell találni a megfelelő személyt aki ezt elfogadja :D nyilván nem ezzel indítani de mondjuk azzal kezdhetsz h nem dobod el magadtól a párkapcs gondolatát akármennyire is buksz el megéri idővel megtalálod azt aki kell...nyilván nem érzelgéssel sírással kell idítani de ha megfelelő mennyiségben mutatod ki és a megfelelő időben akkor az nagyon imponáló tud lenni!
2018. ápr. 28. 20:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Ismerkedni a lányokkal nem fogok sohasem. Nem voltam sohasem vonzó számukra ezt elfogadtam.
2018. ápr. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!