Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem szégyen az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem szégyen az ha egy férfi a barátnőjére keni, hogy nem jut semmire sem ideje mellette?

Figyelt kérdés

Több haverom is ugyanígy a barátnőjére fogja, hogy semmi másra nem marad ideje az életben a kapcsolata miatt. Persze mellette dolgoznak vagy tanulnak, de ha semmi mást sem csinálnak akkor is a kedvesükre hivatkoznak.

Egy részről meg is tudom érteni, hogy jó dolog kettesben maradni a barátnővel, de minden egyes nap, éveken át már legjobb kapcsolatokat is unalmassá teszi. Másfelől amondó vagyok, hogy minden férfi többre hívatott mintsem az egész életét az éppen aktuális párkapcsolata köré építse. Utána meg ha szakítás van, akkor borul az egész kártyavár amit addig felépített és kezdheti előröl.

És nem utolsósorban azt látom, hogy ezekből a férfiakból lényegében semmi nem lesz az életben. Semmilyen kimagasló személyek, vagy egyáltalán bármi izgalmasat csináltak volna egyszer is. Leélik úgy az életüket, hogy aztán a kutya sem emlékszik rájuk.

2018. ápr. 6. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Savanyú a szőlő? :)
2018. ápr. 6. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Persze itt nem arra gondolok, hogy jöjjön el a munkából az illető a barátok miatt, mert ő éppen időt csinál magának a szórakozásra, de amikor se munka, se tanulás nincs, ami azért fontosabb, mint egy sör például, akkor meg lehet teremteni azt az időt, amit rá lehet szánni az alkalomra. Feltételezem senkit nem tart ott a barátnője kikötözve, hogy márpedig nincs időd sörözni, vagy haverokkal lenni.

Én akkor megyek barátnőkkel, amikor kedvem és időm engedi. De soha nem volt olyan, hogy a kapcsolatom miatt ne tudjak beülni egy kávéra valahova. A kapcsolatomra és a barátaimra is mindig külön minőségi időt szánok, akkor, amikor én akarom és tudom ezt kivitelezni.

2018. ápr. 6. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Hasonló volt a szitu, csak azt nem tudták, hogy egésznap játszik és csak a géptől nem tud elszakadni, persze azzal hogy rám kente az idő hiányt, az jött le, hogy én egy vérszívó vagyok, aki nem hagyja egy percig sem a párját, hogy kikapcsolódjon valamint én vagyok az antiszociális mert nem szeretnék társaságba menni. A legjobb ha őszinte marad az ember.
2018. ápr. 6. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a viselkedés szerintem is ciki. Nem az a ciki, ha már nem érdeklik a haverok, hanem az, hogy azzal takarózik, hogy "nincs időm". Mert vannak ilyenek.

De mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Ennél már egyenesebb lenne az, hogy "bocs, most már sokkal fontosabb a párkapcsolatom". Nem az, hogy "jaj, nincs időm". Ezzel gyakorlatilag a párjára keni azt, amit maga miatt csinál / nem csinál.

2018. ápr. 6. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember sem párkapcsolattal, sem pedig párkapcsolat nélkül nem lesz kimagasló személyiség. A kettő közt semmi összefüggés nincs.
2018. ápr. 6. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenféle nagyképűség nélkül kimerem jelenteni, hogy az én párom akkor valaki, ha én mellette vagyok.

A baráti társaság összes férfi emberéből akkor lett valaki amikor a megfelelő nő mellé került én így látom, ameddig a haverokra fordították az időt addig nem voltak se kimagaslóak se semmi.

2018. ápr. 6. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:

A haverok nem foglalkoznak azzal, hogy a férfi lépkedjen előre az életben.

A férfiak az éppen adott párkapcsolatukra kezdenek el építkezni. Én inkább úgy látom amelyiknek nincs azt nem is érdekli, hogy hogyan él napról-napra.

2018. ápr. 6. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, eleinte el@asszák az időt, vagy inkább végig. Utána csak simán el, na ekkor szokott az jönni, hogy mással kezdik el@aszni az időt, aztán fel is út, le is út.
2019. aug. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!