Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves férfi vagyok az utobbi 1-2 évben jelentősen meghíztam. (nemvagyok rosszképű. ) HA egy nő közeledni probálna hozzám miért utasítom el? Pedig tetszene. Lehet bukik a mackokra?
Szégyellem a súlyom de nem teszek ellene semmitsem. Mit tegyek, hogy elmúljon ezaz érzés? Nagyon kellemetlenül érzem magam.
ui. Köszönöm az építő jellegű kritikát.
Pont azért utasítod el, mert magadat nem tartod elég jónak ahhoz, hogy csajod legyen.
Kezd el elfogadni, hogy mindenkinek más az ízlése és van aki téged lát vonzónak, úgy, ahogy vagy. Ha ezt nem teszed meg, akkor hiába is fogysz vissza, meg marad benned ez a "senkinek nem leszek jó" érzés és akkor is el fogod utasítani a közeledő lányokat. Tudom, mert én akár 50, akár 80kg voltam, mindig cikizett valaki a súlyom miatt. Sosem éreztem azt, hogy "most már jó". Akadtak így is-úgy is hódolóim, de nehezen hittem el, hogy komolyan gondolják. Sokáig tartott, mire elfogadtam, hogy bárhogy nézek ki, mindig lesz valaki aki rondának tart és olyan is lesz, aki meg szexinek.
Én a macis pasikra bukom (100-130kg), szomorú azt látni némelyik srácnál, hogy nem hiszi el, hogy tényleg szexi. Volt olyan is, hogy elküldtek, mert azt hitték viccelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!