Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kofferbe jó pakolni de szégyen vele mutatkozni?
A barátnőm nem kövér, és nem is lenne jó ha kövér lenne, mégis gondoskodó, és odaadó. Ez inkább ízlés kérdése.
Vagy...
Te is kövér vagy, és így próbáltak vigasztalni.
Ezt itt sokszor olvasom, és nem értem. Hüvelyt nem lehet hajtogatni. Az ajkakat talán, de abba nem tudod bedugni.
Voltam olyan kövér, hogy nem igaz, és egyáltalán nem voltam gondoskodó. Sőt, mondok jobbat, párkapcsolatot sem akartam. Jó pasik előtt ruhában is szégyelltem elsétálni, meg se fordult soha a fejemben, hogy direktben pucérkodjak a rusnya testemmel előttük.
Nem szégyen.
A magas, telt "nagydarab" nők tetszenek, nekem ez a "dekoratív" és ilyen kell párkapcsolatra is. A férfiaknak sem egyforna az ízlésük.
Nem, nincs így. Viszont jó nagy bunkó ismerőseid vannak.
Az ilyen pasik inkább azért vannak kövér nővel, mert jobb csajoknál nincs esélyük, de egy okos, igényes kövér nő se áll velük szóba. Csak az ilyen hájas-pattanásos-zsíros hajú-tanulatlan-koszos lábú-fogatlan kombós aljadékoknál van esély belógatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!