Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy kofferbe jó pakolni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kofferbe jó pakolni de szégyen vele mutatkozni?

Figyelt kérdés
A minap baráti társaságban egyik férfi ismerősöm kifejtette hogy a férfiaknak nagyon bejönnek a kövér nők igyanis minden zsírpárnájukból lehet pninát hajtogatni ezért nem baj ha nem kivánják éppen az együttlétet.Ráadásul sokkal odaadóbbak/gondoskodóbbak mint azok a nők akik tudják magukról hogy jól néznek ki ugyanis a dagi nők úgy vannak vele hogy jó hapsit max 1x az életbe kaphatnak meg.Ennek következtében mindent megtesznek hogy megtartsák a férfit.Viszont a haverom azt is hozzátette azért legtöbb férfinek cinq ilyen nőkkel mutatkozni, inkább választanak egy dekoratívabb nőt párkapcsolatra.Erre a kifejtésre a társaság többi férfi tagja is helyeselt.Szerintetek is így van ez?
2018. febr. 7. 05:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
Vannak akiknek bejönnek a kövér nők. Ha csak kövér nők lennének a világon, inkább nem szexelneék soha többet.
2018. febr. 7. 08:48
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Eddig azt mondtátok, a nők mutogatják a pasijaikat a barátnőknek. Most kiderül, hogy a pasik menőzgetnek egymás előtt? Ejj.
2018. febr. 7. 09:25
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát akinek fontosabb, hogy a többi férfinak tessen a nője, nem neki magának, az így járt. Aki gyáva megfizetni a boldogsága árát, annak nem lesz.
2018. febr. 7. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem. Mit foglalkozzak azzal, mások mit mondanak? Én azzal vagyok, akivel nekem jó lenni. Ismerősi körben, véletlenül sincs megjegyzés a másik párjára. Az teljesen magánügy, ki, kit választ párnak.
2018. febr. 7. 10:06
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Inkább szerintem ilyen társasággal szégyen mutatkozni. Sosem voltam kövèr, de sosem voltam odaadó sem. Az exeimnek kávét alig voltam hajlandó csinálni. Aztán megismertem azt a FÉRFIT, akiért hajlandó vagyok minden nap főzni, összehajtogatni a ruháit és lesem minden kívánságát, ahogy ő is az enyémet.

Szóval ha csak magamból indulok ki, akkor csak akkor vagyok odaadó és teszek bármit is a kapcsolatért, ha méltónak találom rá a másikat. Talán a haverjaiddal vannak gondok, nem a nőkkel. :D

2018. febr. 7. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Én vékony nőként mondom, hogy szerintem a pasiknak nagyon is bejön, ha egy lányon van mit fogni, nem csontkollekció, de ez alatt az átlagos, egészséges alkatot kell érteni, nem a 30-as BMI-vel rendelkező narancsbőrben úszó bálnákat.
2018. febr. 7. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

A szépség szubjektív, van akinek ez, van akinek meg az tetszik.

A kövérséggel együtt nagyon sok egészségügyi betegség is jár, úgyhogy nem éppen célszerű kövérnek és elhízottnak lenni.

Az egészség a legdrágább kincs. Mozgásban az élet.

Vékony sportos nő vagyok, mégis odaadó és gondoskodó vagyok a párommal, szüleimmel, munkatársaimmal.

Szóval nem tudom melyik IQ-bajnok találta ki azt a b..romságot, hogy a kövérek odaadóbbak és gondoskodóbbak. Ez a kettő NEM testalkat kérdése, hanem egyén függvénye.

És csak az alpári tahók fogalmaznak így: "Nagy kofferbe jó pakolni".

Nagyon sok különböző testalkatú embert látni, mind párban, mind pedig egyedül.

Akinek molettes párja van, az nem szégyelli vele mutatkozni.

2018. febr. 7. 11:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség...Bár én lány vagyok, úgyhogy nem tudom, hogy egy férfi erről mégis hogyan gondolkodik stb., de én nem tudom elképzelni, hogy ez így működik. Biztosan van rá példa, nem mondom, hogy nincsen..., de szerintem azért ez így nagyon nem igaz és inkább elenyésző az ilyen esetek száma.

Én úgy gondolom, hogy vannak olyan tulajdonságok, amik valamilyen szinten kapcsolatban vannak a külsővel, de ezek is inkább valahol pszichés problémákhoz köthetőek pl. valaki szégyenlős, önbizalomhiányos, túlzottan félénk, nagyon alacsony az önértékelése stb., ezek mind adódhatnak olyan problémákból, hogy valaki elégedetlen a külsejével, a testével, esetleg emiatt bántják stb., tehát ez egy elég összetett dolog. Ugyanakkor az olyan tulajdonságok, mint például az, hogy valaki gondoskodó, odaadó, kedves, vicces stb. az szerintem nem következik a külső tulajdonságokból. Azt el tudom képzelni, hogy valaki kompenzálni akar, emiatt próbál minél kedvesebb, törődőbb, figyelmesebb lenni, de szerintem ez csak akkor működik, ha ez mind őszinte és nem lehet megjátszani, erőltetni. Attól, hogy valaki kövér, még nem biztos, hogy rá igazak a már említett tulajdonságok, míg lehetséges, hogy egy vékony nőben pedig mindez megvan. Ez szerintem abszolút ember és személyiségfüggő. Én egy duci lány vagyok és nem szeretem, mikor ilyeneket mondanak, mert egyrészt baromság, másrészt pedig szerintem ez nem szép dolog..kb. ilyen "csak a kutyák játszanak csontokkal" szint. Szerintem az ritka gusztustalan, mikor valaki úgy próbálja magát jobb színben feltüntetni, hogy közben másokat leszól és szid.

Valamint szerintem a másik dolog is hülyeség. Szerintem az ember olyan párt választ magának, aki tetszik neki, akihez vonzódik és külsőleg, belsőleg is megfelel számára. Nem tudom elképzelni azt, hogy valakinek mondjuk a kövér nők tetszenek, de mivel ezt ő szégyelli, ezért inkább összejön egy vékonnyal, mert úgy gondolja, hogy az társadalmilag elfogadottabb...ahogyan azt sem tudom elképzelni, hogy valaki titokban élje az életét és rejtegesse a szerelmét, mert nem meri felvállalni mások előtt. Szerintem ez nagyon gáz lenne és én egyik szerepben sem tudnám elképzelni magamat...Nem szégyellném a páromat (hiszen ha úgy lenne, akkor mégis minek lennék vele együtt? ha nekem nem tetszik, nem kedvelem, nem tartom értékesnek stb.) és nem foglalkoznék azzal, hogy mások mit mondanak, mert szerintem az nem szempont. Valamint én nem is mennék bele olyan kapcsolatba, amit a "párom" nem vállal fel mások előtt és szégyell engem, mert szerintem ez undorító, megalázó és szintén felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mit akar és miért van velem?...Egyszerűen ezt nem értem és én egyébként szerencsére nem is találkoztam még ilyen esettel. Nem hinném, hogy ez gyakori lenne.

2018. febr. 7. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az általam ismert összes telt nő akkor talált pasit, amikor csak akar. És többségük jelenleg is kapcsolatban van. Nem ciki.
2018. febr. 7. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!