Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyen, ha egy fiatal nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen, ha egy fiatal nőnek rosszak a fogai?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tehetek róla, genetika, rossz minőségű étkezés (szegénység miatt), illetve betegség miatt.

Ránézésre nem csúnyák, nem rohadnak vagy ilyesmi, de olyan gyenge a fogzománcom, hogy majdnem minden fogamra korona kell, mert törnek, nem lehet őket szabadon hagyni, főleg azokat, amik már voltak javítva (5 ilyen van).

Mivel továbbra is vacakul állok anyagilag, a biztosító meg nem járul hozzá egy fillérrel sem, csak apránként tudom megcsináltatni őket. Holott az orvosom szerint egyszerre lenne csak értelme, hogy rögzítve legyenek egymáshoz is. Viszont ennyi pénzem nincs, így áll a dolog már vagy egy éve.

Nagyon lenézitek, ha ilyesmit hallotok valakiről?

24n

(nem ismerkedős, csak vélemény kérős kérdés)

2017. dec. 22. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyenkent van ra penzed, akkor van ra egyszerre is. Felre kell rakni, 24 evesen inkabb az a ciki mar, ha nem tudod kezelni a penzt.
2017. dec. 22. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem. (Csak leírtam a véleményem.)
2017. dec. 22. 15:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom kezelni, mert nincsen.

Munka mellett csinálom az egyetemet, diákmunkát leszámítva semmilyen bevételem nincsen, érettségi óta külön élek, mert a szüleimnek még ennyi sincs.

Az orvosom azt mondta, 1 hónapon belül kéne az összeset egyszerre. Na, ennyi pénzem nincsen.

2017. dec. 22. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem szégyen. Tanulsz, dolgozol és apránként megcsináltatod.
2017. dec. 22. 15:58
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem szégyen. Az lenne a baj, ha nem törekednél a helyzet megoldására. Biztos van megoldás...
2017. dec. 22. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is rosszak, 7 eves korom ota jarom a fogorvosokat, olyan 14-15 eves koromig volt tomve legalabb 1, most 21 vagyok. Anyumtol orokoltem a rossz fogakat, neki 24 eves korara egy darab sajat foga se maradt. Mondjuk ehez hozzajarul, hogy apum kiskoromban annyi kolat itatott velem, hogy nem igaz... vagyis, inkabb raszoktatott, majd magamtol ittal es mindig azt kertem. Errol 10-en eves koromra leszoktam de meg azota se 100%-osan. Probalok vizet inni legtobbszor, de neha elcsabulok egy kolara. Amugy mara mar jobb a helyzet, ket hete voltam fogorvosnal egy kiesett tomest ujra csinalni es egy elrontott, gyokerkezelt fogat folepiteni. Mar nincs lyukas fogam, egyik se faj, viszobt ha belenezel a szamba, a fogaim tetejen csak sotetseget latsz. Mind amalgannal van tomve, anyum ezt valaszottta anno, mert ez ingyen volt (nagyon szegenyek voltunk, egyedul nevelt fol). Kicsereltetni nem merem, rengeteg rosszat olvastam a porrol , ami keletlezik furas kozben. Ugyhogy egyore nem, elvezem, hogy most nem faj egy fogam se, aztan majd meglatjuk, mi lesz kesobb.

Ha ez nem lenne eleg, a fogaim sargas arnyalatuak, ami nem szep, sajnos ez az origi...

De van parom evek ota, es ot nem zavarta. Mosolygasnal nem egy rothado fogazatot latsz, belulre meg ugyse nagyon nez senki, ugyhogy nem erzem magam eberileg selejtnek emiatt.

L

2017. dec. 22. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:

14-15 eves koromig volt tomve evente legalabb 1*

Bocsi.

2017. dec. 22. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. Nekem is vannak problémáim előre is állnak metsző fogaim. Szemfogamnál torlódás.. bal.oldalt a 45-46 jobb oldalt a 35-36(remélem jól számolom) totálkáros ki is van húzva 2 melette levőt profi fogdoki mentette meg. Miért mentek tönkre? Iskola fogászaton tanuló(fogorvosok) bénáztak rajtunk.Akkor és ott fiatalon az embert nem érdekli... Na szóval itt leìrod az okot! Elhisszük megértjük . De sajnos ha szembejön egy pasi veled nem sok jót gondol rólad. Tapasztalat! Nekem is milliós tétel lenne az álom fogsor. Egyetemista vagy. Remèlem valami normális szakra jársz! Lediplomázol ha el helyezkedel akkor meg tudod csináltatni.
2017. dec. 22. 16:34
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem látni semmi rosszat rajtuk.

Nem azért kell rá korona, mert csúnyák vagy töröttek. Hanem az orvos szerint tömés nem lehet fél évnél tovább szabadon. (csak fehér töméseim vannak)

2017. dec. 22. 17:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gond!
2017. dec. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!