Vannak itt olyan fiatalok, akiknek rosszak a fogai?
30 éves vagyok, sajnos nekem is törtek a fogaim. Napi 2 fogmosás, és cukormentes rágó, és más a helyzet!
Viszont a fogdokik elcseszték a fogaimat, pontosan 4-et.
Lecsiszolás, korona, híd felejtős! Idővel alábüdösödik, csak a probléma van vele. Sajnos le kell nyelni, de ha már egy fogra korona kell, akkor implantátummal kell pótolni, abból is a csavarozható koronás változat (ez a legújabb).
A dokik persze győzködnek hogy így meg úgy jó lesz, de nem. Ha utánaolvasol a neten, rájössz mennyire nem jó a ragasztott korona, és mennyivel másabb egy implantátum. Gyökérkezelés + korona kb. 80e (cirkon koronával), implantátum csavaros cirkon koronával kb. 200e, viszont ég és föld a különbség.
23 evesen kb 8 tomott 2 gyokerkezelt, illetve 4 kihuzott fogakkal en is el vagyok keseredve.
Premium fogkremek es szajvizek, fogselyem ellenere ilyenek a fogaim, valamint barmit teszek is, sargulnak.
Ez genetika, ugyanolyan mint a ritka, vekonyszalu haj.
Nekem 3 van kihúzva, és kettő egymás mellett. Nagyon kell oda a híd, ha nem akarok deformitást. 5 tömve is. Egyelőre.
Tudom,hogy genetikai nagy részben, a szüleimnek sem jók a fogai, de már komolyan elgondolkodtam, hogy inkább rakatok be műt az össze helyett... :D :(
Hát nekem is hasonló a helyzet. :(
Most éppen egy fémmel tömött fogamat kezdi ki az előtte álló lyukas fogam...
Szép lesz, ha a fémet is elkezdi marni.
És mellesleg már utálom a fogorvosokat és olyanokat is gondolok, hogy az összes csak a szenvedésedet akarja látni, meg porig aláz, hogy te milyen trehány alak vagy, aki szarik a fogaira.
Amikor a fem tomeseket mentem feherre csereltetni+gyokerkezelt is, azzal kezdte hogy dicseretes a dentalhigieniam. Pedig nem vakitottak a fogaim feheren.
Latjak ok melyik megy tonkre apolatlansag miatt es melyik az amelyiknek eleve keves volt megirva.
bocsi az ekezetek hianya miatt :-) Gondolom attol, hogy fogorvosok attol meg ok is kuszkodhetnek ilyesmi gondokkal ;-) :-D
Látják...és hiába mosom min. egyszer egy nap a fogamat, lazán ráfogják majd, hogy ápolatlan!!!4444444444444
Ja, reggeltől estig sikálni kellene, fogselymezni, öblögetni. Majd akkor talán nem fogják mondani ápolatlannak.
#6: ez az. Van, aki 0szor mossa a fogát és tessék.
Ez olyan, mintha:
(nem találom a képet, de van 2 kép felül és 2 alul.(
Első kép, a legfelső baloldalon: egy rakás kaja(mindenféle), eszi ezeket egy ember. A jobb felső képen az, aki evett, szépen kifújja magát és semmi gond.
A második sorban, vagyis az utolsóban, az első képen van egy nő, egy pohár vízzel a kezében.
Az utolsó, negyedik képen meg az van, hogy levegőben a pohár, amiben még mindig ott a víz, a nő meg kétszer akkorra lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!