Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyen, ha egy fiatal nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen, ha egy fiatal nőnek rosszak a fogai?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tehetek róla, genetika, rossz minőségű étkezés (szegénység miatt), illetve betegség miatt.

Ránézésre nem csúnyák, nem rohadnak vagy ilyesmi, de olyan gyenge a fogzománcom, hogy majdnem minden fogamra korona kell, mert törnek, nem lehet őket szabadon hagyni, főleg azokat, amik már voltak javítva (5 ilyen van).

Mivel továbbra is vacakul állok anyagilag, a biztosító meg nem járul hozzá egy fillérrel sem, csak apránként tudom megcsináltatni őket. Holott az orvosom szerint egyszerre lenne csak értelme, hogy rögzítve legyenek egymáshoz is. Viszont ennyi pénzem nincs, így áll a dolog már vagy egy éve.

Nagyon lenézitek, ha ilyesmit hallotok valakiről?

24n

(nem ismerkedős, csak vélemény kérős kérdés)

2017. dec. 22. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem szégyen. Törekszel rá, hogy megoldd a helyzetet, és te magad küzdessz és dolgozol érte. Becsülendő!
2017. dec. 23. 00:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Én biztos nem.néznélek le nem te tehetsz róla, sőt segítenék is neked benne hogy hamarabb kész legyen.

Szerintem jól gondolkodsz! :)

F30

2017. dec. 23. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!