Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat a gyenge embereknek lett kitalálva, akik nem képesek egyedül boldogulni az életben?
#7 Megnyugtatlak a Földet mi aztán nem pusztítjuk el. Mi maximum azt a környezetet pusztítjuk el, amiben élni tudunk. De a föld az ilyet nem érzi meg. Majd egy-két ezer év múlva már meghal minden ember, addig regenerálódik a föld és az állatok ugyanúgy egyensúlyba élnek majd. Egy-két faj akkor is kihal majd eltűnik, mert nem tudnak alkalmazkodni stb.
Az ember is olyan faj lesz, ami nem tud alkalmazkodni... csak annyi az irónia, hogy maga az ember változtatja olyanra a környezetet, amihez nem tud majd alkalmazkodni.
Röviden: A Földet nem pusztítjuk el, az (relatív) rövid időn belül regenerálódik majd, ha nem leszünk. Csak magunkat öljük meg.
Egészséges ember nem ezért van kapcsolatban. A párkapcsolat egy ösztönszintű dolog, ami kialakult, nem "lett kitalálva". :)
Egyébként igen, léteznek emberek, akik azért vannak kapcsolatban, mert gyengék, és nem képesek egyedül lenni - őket nevezzük kapcsolatfüggőknek, ami nem egészséges állapot.
Viszont az egészséges ember is vágyik kapcsolatokra - ha klasszikus párkapcsolatra nem is, legalább baráti, haveri, családi kapcsolatokra. Ez nem gyengeség, vagy életképtelenség, ez az élet rendje.
Van rengeteg ember, aki szerintem kifejezetten erős, és egyedül is boldogulna, mégis van párja.
Szerintem ahhoz, hogy egyedül legyél, nem kell bátorság.
Bátorság ahhoz kell, hogy beengedj valakit.
Magamra vonatkoztatva pl. nem igaz. Volt elég időm látni, hogy képes vagyok-e egyedül boldogulni az életben. És igen. Volt jó pár évem, amikor egyedül voltam, még szex sem volt az életemben, és nagyon jól elboldogultam minden téren, kiv. az érzelmit, mert én érzelmes és szerelmes típus vagyok. Sztem nem az jelenti azt, hogy ki képes boldogulni, hogy ki nem képes mások iránt érezni szerelmet és ki igen.
Most van párkapcsolatom, és az elboldogulásom terén semmi nem változott, csak most még jobban érzem magam a bőrömben.
"F..nak pénztárca? Bankkártya, paypass, aztán csókolom"
Én lennék a legboldogabb, ha nem kéne kp-val molyolni, csak sajnos az ország 2018-ban még mindig ott tart, hogy csomó helyen nem lehet kártyával fizetni.... ezért muszáj a tárca..
Igen, csomó helyen lehet, csomó helyen meg nem. Jártál már vidéki vasútállomáson, kisboltban? Ha megkérdezed, hogy tudsz-e kártyával fizetni, legtöbbször sokkot kapnak a boltosok, és úgy néznek rád, mintha valami embertelen baromságot mondtál volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!