Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat a gyenge embereknek lett kitalálva, akik nem képesek egyedül boldogulni az életben?
Így igaz. Azoknak akik nem tudnak egyedül lenni mert félnek a magánytol
#7 én teszek ellene hogy kevesebb ember legyen a földön mert nem akarok szülni
Szerintem nem véletlenül van manapság rengeteget olyan ember, aki nem vágyik párkapcsolatra. Szerintem a természet így próbálja meg kompenzálni a túlnépesedést. A természet szerintem intelligensebb, mint gondolnánk.
#11 van benne igazság amit irsz
Én sem vagyom kapcsolatra kötöttségre kompromisszumokra szabályokra stb stb
Rájöttem egyedülállókent sokkal jobb az élet.
Ezt nem mondtam, de kisebb számban köteleződnek el, és mint a 11-es válaszoló írta, nem akarnak családot alapítani, tehát gyereket szülni.
A legtöbb ember, aki azt állítja, hogy nem vágyik kapcsolatra az csalódott vagy nem kell senkinek, esetleg nem is tesz érte, hogy találjon valakit, aztán ezzel nyugtatják magukat, hogy jó nekik egyedül is. Nem azt mondom, van akinek tényleg jó, de az nem panaszkodik. Viszont elég megnézni, hogy itt is mennyien panaszkodnak és próbálnak beletörődni a magányba.
Nem csalódtam kapcsolatba csak a szexben tobbre számítottam közben meg nem is jó legalábbis nekem nem jött be és nincs is olyan problémám hogy nem kellek senkinek. Sőt inkább az a bajom hogy állandóan ismerkednenek velem de én nem akarom
Nincs meg bennem a vagy a késztetés hogy kapcsolatban legyek
Megvan a napi kis rutinom amit egyedül csinalok végig nem hiányzik belőle egy “pár” . Igazából ha őszinte akarok lenni se kedvem se energiam egy kapcsolatot aploni gondozni .
Szex végképp nem hiányzik azért meg pláne nem jönnek össze senkivel
Azért sem akakrok senkiel össze jönni mert nem akarok másról “gondoskodni”
A párkapcsolat nem lett kitalálva, a párkapcsolat ösztönösen alakult ki. A célja legfőképp az utódgondozás.
De, nézzük a mai korban. Ez a kijelentés egyszerűen logikátlan. A párkapcsolatok nagy része még mindig az ösztöneink miatt jön létre. Az ember társas lény, szereti a másik ember társaságát és szereti az érzelmeket, az általuk nyújtott biztonságot, érzelmi kötődést. És nem, nem kell ehhez gyengének lenni. Én pl. sosem azért voltam párkapcsolatban, mert gyenge voltam és kellett egy társ. Azért voltam párkapcsolatban, mert élveztem a másik személy társaságát. Amikor nem volt épp ilyen személy az életemben, ugyanolyan voltam. Nem zuhantam magamba és nem kerestem görcsösen senkit, hanem építettem tovább egyedül a dolgaim.
Az állítás azokra igaz csak, akik kapcsolatfüggők.
A #16-os választ pedig értelmetlen lepontozni. Az emberek egy elég nagy része tényleg a csalódásoktól való megkeseredettségében mondja önámításként, hogy nem akar párkapcsolatot. Ha valaki valóban nem akar párkapcsolatot, akkor kizárja az életéből a dolgot és nem ír ki egy oldalra kérdést erről, hogy pozitív megerősítést nyerjen. És nem fogja ezen az oldalon senkinek sem bizonygatni, hogy ő bizony milyen királyul van. Ha valaki nem akar párkapcsolatot, akkor nem a párkapcsolatok kategóriában fogja tölteni az idejét... :D
A lepontozások, a másik érvelésének ignorálása is elég árulkodó.
A lúzer balázska megint alkot.
Kérdez, majd beír a többi loginról.
Balphasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!