Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak most? :' ( az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? :' ( az életkedvem is elment.

Figyelt kérdés

Nekem már semmi sem jön össze.Boldog párkapcsolatban élek,de szüleim amint tudnak,keresztbe tesznek nekem/nekünk.Már több,mint fél éve együtt vagyunk barátommal,nem mondhatja senki,h nem szeretjük egymást.Úgyérzem,Ő számomra az igazi,de úgylátszik,szüleim ezt nem akarják felfogni.Már sírok egész nap,nem tudok mit tenni.Ha ez így megy tovább,depressziós leszek stb. Segítsetek.Mit csináljak? :'( :'(

L

2010. jún. 13. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
szard le a szüleidet. ha meg 16 évesnél fiatalabb vagy akkor tanulj, szerezz jó hegyet és akkor megb ékélnek.
2010. jún. 13. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg ülj le velük megbeszélni ezt,de sürgősen! mondd el nekik őszintén, hogy menynire kedveled ezt a fiút, szervezz közös programokat , ahol a barátod is jelen van és előbb utóbb meg fogják kedvelni:) ha még ígysem menne, ajánlj nekik kompromisszumot: ha megígérik hogy máshogy állnak a barátodhoz te is csinálsz valami olyat , amit ők már rég kértek tőled, de te nem voltál hajlandó megtenni. lehet ez sok minden( jobb jegyek, segítség a házimunkában stb.)
2010. jún. 13. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.Megpróbálok mindent,már nagyon kedvetlen lettem,csak ülök és sírok...:'(

köszönöm az eddigi tanácsokat

2010. jún. 13. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyan ez van nálunk is.Szar egy helyzet,az biztos. A kapcsolatunkról se tudnak semmit,illetve fél évig semmit nem tudtak,aztán kiderült.Nem tudtunk velük mit kezdeni,szóval most úgy tudják ott náluk,hogy szakítottunk...Úgyhogy ismét a legnagyobb titokban találkozunk állandóan.Nem mondom,hogy hazudj nekik,mert ne.Nagyon rossz ez így,engem meg állandóan esz a bűntudat,hogy hazudott barátnőm ott a szüleinek,és hazudik még mindig.Rossz ez így,de szakítani nem akarok/akarunk. Dehát ez van. Csak abban reménykedünk,hogy kibírjuk együtt valahogyan 18 éves korunkig,aztán beleszólások semmi nem lesz.Egyébként 15 évesek vagyunk mi is.
2010. jún. 13. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:

hazudni nem akarok,már 1szer hazudtam,mert nem akarták megengedni h lemenjek mikor fél éve voltunk együtt..hazudtam,h lemehessek,de kiderült,és így még nagyobb lett a baj..alapból nem szeretek hazudozni,őszinte ember vagyok..remélem megoldódik a helyzet nálatok is és nálunk is..ezekszerint ti tudjátok h mennyire nehéz ez :(

köszönöm h leírtad

2010. jún. 13. 14:05
 6/6 anonim válasza:

Sok mindent nem tudsz tenni...nálunk is ez volt a helyzet! Az volt a szerencsém h a nővérem már kitaposta előttem az utat és most már nem fognak annyira szigorúan...ez az állapot is max 1éve tart! most vok 18... viszont sajna én kiharcoltam magamnak h ennyire szigorúak voltak velem...szószerint b*sztam mindenre...nem tanultam, folyton csavarogtam, hazudoztam össze vissza...aztán ultimátumokat kötöttünk és most minden ok :) mi is már több mint fél éve 1ütt vagyunk szal látják h kezdek megkomolyodni! Próbálj beszélni velük...kitartás :)

18/L

2010. jún. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!