Egyik napról a másikra elment az életerőm meg az életkedvem, ez mitől lehet és mit csináljak magammal?
jaj,te szegény...én kb. 5éve vagyok így,hol jobb,hol rosszabb...jelenleg nagyon a mélyponton vagyok,s könnyen "befigyelhetne" sokszor "vmi",de ez csak a még meglévő "józan" eszemnek köszönhető,bár félek "magamtól",h ha történne tényleg vmi számomra nagy csapás az életembe, végleg elveszteném a józan ítélőképességemet és kampó lenne nekem...
nálam ez pszichés okoka vezethető vissza, én úgy gondolom,de képtelen vagyok megoldást találni,nagyon emészt...
már jártam kb. 4 "szakembernél",de mindhiába...nekem ne gyógyszert próbáljanak adni,attól nem lesz megoldva semmi,szóval mondanám azt,h menj el egy pszichológushoz/pszichiáterhez,de véleményem szerint a te esetedben csupán átmeneti lehet ez az "érzés"!!!
bár, ahogy látom 20 éves vagy,gondolom suliba jársz és most szünet van...szóval, lehet unatkozol,nem??? ...szerintem várj egy kicsit,hátha csitul ez a kellemetlen érzés...
Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy mostanában nagyon erőteljes és szokatlan légköri események vannak.
A viharok, a frontok, a hirtelen nyomásváltozás, miegymás nagyon erősen kihatnak a lelkiállapotra, nem beszélve arról, hogy a megfelelő korban is vagy az ilyesmihez:-)
Próbáld meg dokumentálni a hangulatváltozásaidat, mikor, meddig tart, miket érzel/gondolsz közben. Ez jó módszer egyrészt a szorongás enyhítésére és az önismeret fejlesztésére, másrészt rájöhetsz, milyen külsö események vannak hatással rád. Sokan kinyíltak mostanában spirituálisan, a nagy, tisztító-változtató energiák mindenkire hatással vannak.
Megnézheted a csillagmag.hu c oldalt is, itt asztrológiai összefüggéseket találsz, amelyekből talán több is kiderül.
Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!