Padlón vagyok.4 ből bukok,1 ből osztályozóra megyek,30 kg ot híztam, mindenki engem b***ogat, elment az életkedvem, csunyán kövér vagyok. Tippek valaki hogy ne legyek öngyilkos?
Csak azzal tudlak vigasztalni, hogy nem vagy egyedül.
Én pár év alatt híztam el és irtó ronda vagyok, akik régen ismertek, állandóan bántanak miatta. Már nem is vagyok ember a szemükben. És ebből elegem lett.
Eljárok sportolni, de nem azért,hogy fogyjak, hanem mert jól érzem magam tőle és kikapcsol legalább arra a kis időre. És talán fogyok is egy kicsit... Próbáld ki szerintem, biztosan jó hatással lesz rád is.
Az hogy híztál összefüggésben lehet azzal, hogy ennyi tárgyból buktál. Az agyadnak szüksége van arra, hogy mozogj!
A sok mozgástól nemcsak élesedik az elméd, hanem jobb is lesz a kedved. ;)
És hidd el, hogy van a földön olyan ember, aki nálad jóval reménytelenebb helyzetben van, mégsem lesz öngyilkos.
Amúgy, ha nagyon akarsz beszélgetni valakivel, akkor felvehetjük egymást skype-on.
20F
sok kajálás helyett tanulnod kellett volna b*zmeg
készülj a pótvizsgára ezerrel és a ha tudsz akkor még most nyalj be a tanároknak és kérj plusz feladatokat, hogy azt osztályozzák le, hogy ne bukjál meg.
Amúgy hányadikos vagy?
Nem akarsz te ongyilkos lenni, akkor nem kernel tippeket, hogyan ne legyel az. De megmondom. Ne legyel ongyilkos, ez a legegyszerubb modja.
Szerintem valami problema all a tanulasi gondjaid meg a hizas mogott is, ezt kene eloszor magadban, aztan pedig, ha lehet, magat a problemat. Utana mar nyugodtan tudsz a tanulasra es a fogyasra koncetnralni.
Szia!
Először is nyugodj meg!Ülj le és csendben gondold végig h mi lehet az oka a hízásnak és a rossz jegyeknek.Ha megvan akkor gondold végig h hogyan változtathatsz ezen.
Szerintem a legfontosabb most az,hogy felkészülj az osztályozóra.Suli után ha hazamész,ebédelj meg(akár már most is elkezdhetnél egészségesebben étkezni) pihenj egy fél órát,kapcsolódj ki,majd kezdj el tanulni.
Én általában fél órát szánok egy tárgyra,majd mégegyet egy másikra.Ekkor tartani szoktam egy 20 perc szünetet.A te esetedben szerintem ez elég lenne arra,hogy egy kicsit átmozgasd magad(vagy tegyél be egy jó kis zenét,és tombold ki magad).Ha ez megvolt,akkor folytathatod tovább.Szánj rá 15-15 percet arra h megint átolvasd átnézd azt amit a kis szünet előtt már tanultál.Majd folytasd azzal amivel még aznap nem foglalkoztál.Ezt addig ismételd egy adott nap,amíg úgy érzed,hogy tudsz mindent.
nekem ezzel a módszerrel négyes-ötöseim vannak.
és igen azok a fránya kilók.itt is tarts egy alapos önvizsgálatot,hogy mennyit eszel,mennyire egészségteleneket,mennyit sportolsz.Ha megvan,hogy mit csinálsz rosszul,akkor változtass.Egyél egy nap ötször,de keveset.Minőségi legyen az étkezésed és ne mennyiségi.Tévhit az,hogy csak a koplalással lehet fogyni.Sőt,ha koplalsz egy darabig,akkor egyszercsak jön egy falásroham.És aki egyszer elcsábul...Itt a nyár lassan,egyél sok zöldséget,gyümölcsöt.ha nagyon megkívánod az édességet néha elcsábulhatsz,de csak egy nagyon picit.
és a sport.enélkül sajnos nem megy a fogyás.nem kell mindjárt maratont futni.Kezdetnek fuss egyet a ház körül,biciklizz egy fél órát,ha van lehetőséged menj úszni,vagy csak sétálj nagyokat.És ma már van rengeteg házi dvd is(Rubint R.,Béres A.Bíró I. és még sorolhatnám)Én R.R. tornázok,mivel kb 20-30 perces egy torna nála.De itt a neten is van sok videó.
És nyáron mindenképpen keress olyan külön tanárt aki nélkül nem tudnál felkészülni a pótvizsgára.nehéz felkészülni négyből,de nem lehetetlen.Minden csak rajtad múlik.Bízz magadban.
és az öngyilkossággal mit oldanál meg?Egy nagyszerű embert veszítenének el a hozzád közelállók.És honnan veszem,hogy nagyszerű vagy?Hiszen rájöttél a hibádra.Fel a fejjel,minden rendben lesz.;)És fogd fel úgy,hogy ez tanulópénz volt:)
18/L
Szia!
Én vagyok az aki az utolsót,írta.Szeretném kérdezni,hogy alakul az életed.Sikerült vmiből javítani?És a túlsúllyal,hogy állsz?
Remélem minden rendben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!