Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Padlón vagyok.4 ből bukok,1...

Padlón vagyok.4 ből bukok,1 ből osztályozóra megyek,30 kg ot híztam, mindenki engem b***ogat, elment az életkedvem, csunyán kövér vagyok. Tippek valaki hogy ne legyek öngyilkos?

Figyelt kérdés
Írjatok pls NO OFF!.
2010. máj. 21. 17:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

üdv. hát tulsúly még megvan, de végül csak 1 ből buktam meg. irodalomból. osztályozó vizsga sikerült. kicsit elnagyoltam az elején mert 2 mondatot mondtam és 2 es meglett :)

2 hete csak reggelizem, lement eddig 6 kg. az a szép az egészben, hogy simán megtudom állni, hogy ne egyek. és megy is lefele a kilogramm. 1 évig szeretném még ezt csinálni hogy visszahuzodjon majd a bőr.stb.

2010. júl. 6. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Szívből örülök neki.:)

Bár,ha elfogatsz egy tanácsot,ne csak reggelizz,egyél naponta 5X,de keveset így felgyorsul az anyagcseréd.Amit te csinálsz az koplalás,és sajnos ha abbahagyod visszajön.:S(kár,hogy így van,ha nem így lenne sztem én is pár napot koplalnék.:D)

Ha jól vettem ki irodalomból buksz.ha kell segítség belőle akkor nyugodtan írj,irodalomban nagyon otthon vagyok.;)

2010. júl. 6. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:

és akkor évet kell hogy ismételj ??

:( b.ziarcok ...akkor már rugjanak át

2011. jún. 22. 10:09
 14/15 anonim válasza:
Micsoda hülyeség ! Öngyilkossági gondolatok egy bukás miatt ! Hát nincs pótvizsga, se osztályismétlési lehetőség ? Na hát akkor ! Na bumm, és akkor mi van ? Legrosszabb esetben vesztesz egy évet és tanulsz talán belőle, hogy a következő osztályokban összeszeded magad, hogy ez többé ne ismétlődjön meg. Hisz kizárólag rajtad múlik, a szüleid nem tudnak tanulni helyetted !
2011. júl. 16. 10:11
 15/15 anonim válasza:
A túlsúlyra meg egyedüli megoldás, a fogyókúra. De ésszel ! hAVI 1-2 KG !
2011. júl. 16. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!