Padlón vagyok.4 ből bukok,1 ből osztályozóra megyek,30 kg ot híztam, mindenki engem b***ogat, elment az életkedvem, csunyán kövér vagyok. Tippek valaki hogy ne legyek öngyilkos?
üdv. hát tulsúly még megvan, de végül csak 1 ből buktam meg. irodalomból. osztályozó vizsga sikerült. kicsit elnagyoltam az elején mert 2 mondatot mondtam és 2 es meglett :)
2 hete csak reggelizem, lement eddig 6 kg. az a szép az egészben, hogy simán megtudom állni, hogy ne egyek. és megy is lefele a kilogramm. 1 évig szeretném még ezt csinálni hogy visszahuzodjon majd a bőr.stb.
Szívből örülök neki.:)
Bár,ha elfogatsz egy tanácsot,ne csak reggelizz,egyél naponta 5X,de keveset így felgyorsul az anyagcseréd.Amit te csinálsz az koplalás,és sajnos ha abbahagyod visszajön.:S(kár,hogy így van,ha nem így lenne sztem én is pár napot koplalnék.:D)
Ha jól vettem ki irodalomból buksz.ha kell segítség belőle akkor nyugodtan írj,irodalomban nagyon otthon vagyok.;)
és akkor évet kell hogy ismételj ??
:( b.ziarcok ...akkor már rugjanak át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!