Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha még az életkedvem is elment?
Lehet, hogy csak szemétkedett veled ez a kis majom.
Ha csúnya lennél, azt te is látnád a tükörben, vagy kaptál volna már visszajelzéseket.
Szerintem zavarba jött ez a srác, azért mondott ilyet. Ne törődj vele!!
Egy 16 éves lány különben sem lehet csúnya, hiszen a fiatalság MAGA A SZÉPSÉG :))))
Először is. Tanultál, ugye? :) Ez a net borzalmas és nevetséges világa. Itt sosem tudhatod, valójában ki kicsoda, hidd el, én is jártam már így. Ráadásul még ma is visszaköszön egy ilyen rossz tapasztalatom.
Amit tehetsz: sosem teszed a lábad még egy ilyen 'kapcsolatba'. Mivel senki más nem tudja körülötted ezt (azért a legjobb barátoddal megbeszélhetnéd, biztosan nem taszítana el magától), ezért képzeletben kezdj új lapot.
Fedezz fel valami olyan sportot, délutáni elfoglaltságot, ami leköt. Nézz filmeket, járj el teázókba vagy vásárolni a barátaiddal, nyugodtan szidd azt a görényt, aki így elbánt veled, add ki magadból, ÉS engedd el! Fújja el a szél, képzeld el, hogy elfújja az emlékeket.
Az önbizalmadat pedig az előbb említett sport is meghozza, de kereshetsz interneten is különböző módszereket, meditálhatsz (tényleg hasznos!), ugyanúgy a jóga is baromira hatásos, de ha ezek nem váltak be, érdeklődj a Bach-virágterápia után (személyesen nem tudom, de jó visszajelzéseket hallottam eddig).
Ne aggódj, nem olyan nehéz ám túllépni, ez az érzés is hamar elmúlik!:)
famerilla.
Miért mi segítsünk? Azt mondod a barátaid a vigyorgós énedet akarják...akkor hajrá, tessék csak rájuk bízni magad és hagyni, hogy ők segítsenek!!!
Amúgy meg a sráccal ne is foglalkozz, töröld le, tiltsd le, FELEJTSD EL...ennél többet azt hiszem nem tudsz tenni! Elhiszem, hogy szarul esett, nekem is így esett volna...együttérzek veled :(
Miért foglalkozol ilyen agybajnokokkal?
Tiltsd le, felejtsd el. Foglalkozz a barátaiddal. És óvatosan ismerkedj...
Az ien fiuval nem is tudom mit kéne csinálni :@ Szánalmas...
Szerintem nincs csúnya ember, mindenkiben van szép és mindenkinek mást jelent a szépség. Ezért hogy egy fiu így átvert és ieneket mondott nem kell h elveszítsd az önbizalmat vagy elszomorodj. Fel a fejjel biztos megérkezik majd a szőke herceg fehér lovon :D Addig is ott vannak a barátaid :)
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!