Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi lehet?
Sziasztok. A lényeg,hogy van egy csaj akivel "véletlenül" (egy program miatt írt rám,amit én szerveztem,segítettem neki,utána szóba elegyedtünk a továbbiakban) ismertségbe kerültem facebookon. Beszélgettünk,ismerkedtünk, poénnak fogtam fel az egészet. A múlthéten volt egy veszélyesebb munkám úgymond. A 9. emeleten cseréltünk ablakot (másodállás,több lábon kell állni), én h*lye annyira kihajoltam,hogy megcsúsztam kapaszkodás közben pedig belekaptam a szikébe és szépen megvágtam magam. Beszélgettünk erről is és úgy szemmel láthatóan aggódott, pedig nem is ismer valójában, hiszen még nem találkoztunk, habár nagyon szeretne,de én pest megye, ő szabolcs megyei. Meg mindig ír reggel "jó reggelt" illetve van egy kedvenc filmje, amiben van egy pár.Ilyenekkel poénkodik,hogy ő x én meg y belőle. Most belém szeretett volna facebookon keresztül ? :D
24/F
Nem szeretett beléd látatlanul. Ne álltasd magad, mert pofára eshetsz. Fiúzik éppen, be akar vágódni.
Nagyokat csak akkor kezdj el gondolni, ha élőben is megkapod ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!