Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettél-e valakit erről az oldalról és ha igen, hova fejlődött a dolog?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is!2018. ápr. 7. 22:30
11/23 anonim válasza:
Vannak szimpatikusan megnyilvánuló emberek, van, akinek ha meglátom a nevét már érzek valamiféle örömöt, tudom, furcsa.
Viszont priviket a legritkább esetben olvasok el, vagy válaszolok, mert nem akarom, hogy félreértés legyen a vége.
12/23 A kérdező kommentje:
10 kifejted priviben?
2018. ápr. 7. 23:08
13/23 anonim válasza:
Barik vagyunk,eddig egyszer taliztunk; néha telón beszélünk, néha itt írunk; ez már évek óta tart a barátság; most 26 évesek vagyunk mind a ketten , kb 4 éve irkálgatunk.
14/23 anonim válasza:
*kor meg én lány ő fiú, nekem ő nem is az esetem, de barinak nagyon értékelem őt; és neki van is amúgy barátnője; amúgy idő közben lett neki; tehát amikor írkodni kezdtünk még nem volt; de sokkal később találkoztunk, és addigra már volt barátnője, aminek nagyon örültem, mert nekem ő totál nem az esetem; amúgy a barátnőjéről csak akkor beszélt, mikor valahogy jeleztem felé finoman, hogy külsőre nem jön be; hogy tök jó, hogy ő nem az esetem, mert van barátnője, és ekkor erre én tökre fellélegeztem, hogy dejó, hogy van; mert akkor nem hagyom hoppon, hogy búsuljon; hanem akkor tök jó, mert akkor boldog ;tehát akkor én mint nő nem hagyom magára. És akkor ennek így tökre örültem. :)
15/23 anonim válasza:
#12 nem, miért pont én? Semmivel sem írtam különb "történetet", mint előttem bárki más.
16/23 A kérdező kommentje:
többen kifejtették priviben. Te se maradj ki! :-)
2018. ápr. 7. 23:45
17/23 anonim válasza:
Persze, biztos mindenki leírta egy ismeretlennek a magánéletét :)
18/23 A kérdező kommentje:
többent írtam.
2018. ápr. 7. 23:52
19/23 anonim válasza:
Egy komolyan beszélgetés itt heteken át majd máshol hónapokig,kép cserék, majd telefon, majd személyes találka. Ami szexbe és kapcsolatba torkolott. f/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!