Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az milyen dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen dolog ha egy nő mindenhova megy a párjával? Ezek a férfiak tényleg szeretik ezt vagy csak nem akarnak veszekedest?

Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Igen, tenyleg szereti a parom, mert szeret velem lenni, neha meg van olyan alkalom, hogy en mondom, hogy valahova epp nincs kedvem vele menni, tehat megvan a kulon program is alkalmankent. De alapbol kulon programokra nagyon kicsi igenye van.
2018. márc. 10. 14:46
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ahány ház, annyi szokás. Ha nem komoly kapcsolat szerintem nem fér bele
2018. márc. 10. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak és nők között is vannak olyanok, akik szeretnek összenőni és mindent együtt csinálni, mások viszont ettől megfojtva éreznék magukat. Egyén- és kapcsolatfüggő dolog.
2018. márc. 10. 14:57
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem a gondod.

Nagyon kevés olyan kapcsolat van amiben egymást öt percre se engednék el.

És ha együtt mutatkoznak akkor is mi van?

Kérdem ezt úgy, hogy mi meg alig mutatkozunk együtt.

2018. márc. 10. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, van, hogy egy kapcsolat ennyire bensőséges.
2018. márc. 10. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire kell szó szerint érteni, hogy mindenhová. Mert abban nincs semmi különös, ha az idejük nagy részét együtt szeretik eltölteni, de azért az túlzás, ha tényleg sehová nem mennek egymás nélkül.
2018. márc. 10. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnék, akkor nem mennének együtt mindenhová.
2018. márc. 10. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A vagy a parja megy vele. Eggyutt mennek. Es? Irigy vagy, hogy nincs nod?
2018. márc. 10. 15:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Emberttől függ. Én szinte mindenhová együtt megyek a feleségemmel (színház, túrázás, focimeccs). Havonta egyszer szoktam elmenni a srácokkal sörözni akkor ő meg megy a barátnőkkel valahová.
2018. márc. 10. 15:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik tényleg szeretnek mindenhová együtt menni, és vannak, akik a külvilág felé teszik ezt.

A párom vezető beosztásban van. Rengeteg rendezvényen kell megjelennie, aminek egy részére elkísérem, de mindenhová természetesen nem, ezt az időm se engedné, én is dolgozom, gyerekünk van.

A párom az elfoglaltságai miatt kisebb baráti körrel rendelkezik, én viszont szívesen szervezek programot a barátnőimmel is.

Kinek mire van igénye, lehetősége, de a mindenhová együtt verziót kicsit túlzásnak tartom. Bár attól is függ ki mennyit mozdul ki :)

2018. márc. 10. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!