Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigy vagyok egy csajra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigy vagyok egy csajra a pasija miatt. :[ Csak sorolni tudom, milyen sok dolog miatt. Mit kezdjek magammal, hogy jobb legyen a helyzet?

Figyelt kérdés

- vacogtam, mialatt ez a lány megkapta a barátja meleg dzsekijét.

- akié ez a pasi, az néhány lány szemében mindenképp az irigység tárgyává válik, ami azért nem rossz érzés.

- csomószor unatkozok, amikor szívesen chatelnék valakivel, míg ő bármikor tud chatelni a pasijával. Persze innen-onnan én is tudok korlátlan számban összeszedni pasikat hogy chateljek, de az mégsem ugyanaz. :( Barátnőkkel való chat sem pótolja.

- őt elviszi a pasija éjjel szép helyekre motorozni. Én meg sosem voltam, de el nem tudom mondani, mit meg nem adnék érte, ha egyszer egy helyes pasi, akiben megbízok, elvinne motoron, éjjel, szép helyekre. Esküszöm, még fizetni is tudnék érte, annyira szeretném az élményt.

- van kitől kapjon ajándékot. Én pár éve már senkitől sem kapok ajándékot. Se a szüleimtől, testvéreimtől sosem kaptam, barátnőkkel nem nagyon ajándékozkodunk.

- van, aki segít neki megoldani dolgokat; meg egy csomó dolgot, amiről fingja sincs, a barátja keni-vágja, és jelentősen könnyebb úgy néhány dolog. Pl.: technikai cuccok, bürokrácia.

- eljárhat a barátja baráti körébe. Ez plusz egy lehetőség, ami időről időre társasági programot nyújt. Amiből nekem alig van.

Tovább is van, mondjam még?

2018. ápr. 4. 22:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerezz egy pasit. Ezek amiket leirtal, kb minden kapcsolat jellemzoi...
2018. ápr. 4. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Fejezd be a rinyálást és az önsajnáltatást és kezdj magaddal valamit.

És te mit teszel azért hogy legyen valakid?

3/14 anonim ***** válasza:
25%

Na gyere mond (mond) mond (mond) mond.

Néha félre érthető lehet egy aranyszabály:

jótett helyébe jót várj!

Ha-ha jót várt az tuti várt úgy 3-4 évet,

mire szerencse bácsi végre közelbe tévedt.

Nem tökölt csak eképpen szólt: Höhö király!

Megkűzdöttem érte kérlek add ki ami kijár.

Jól megkapta, valahogy így: háhá neszej

ágy csomó suska meg á királylány keze!

Nem és nem és nem. Az igazi álmom nem ez.

Mit kezdjek egy kézzel frankón kéne egy lemez?!

Kérlek szépen amíg a többi csapat lazít,

kiadhatnánk végre egy aprócsak kis kazit.

Eképpen született a boldogító igen: Ez igen!

Boldogító a karrier így sinen.

S innen a története még jobb egy fokkal,

a sorstól elégtételt vett, de joggal.

salalala...

4/14 anonim ***** válasza:
21%
Én meg csak egy lányt szeretnék, akit érdeklek és szeret és én is viszont tudom őt. Nekem nincs mit tovább mondanom.
2018. ápr. 4. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Hat...kerdezo, en ugy latom ebbol a kerdesbol, hogy neked sem lesz normalis kapcsolatod az elkovetkezendo idoszakban.
2018. ápr. 4. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

"Én meg sosem voltam, de el nem tudom mondani, mit meg nem adnék érte, ha egyszer egy helyes pasi, akiben megbízok, elvinne motoron, éjjel, szép helyekre. Esküszöm, még fizetni is tudnék érte, annyira szeretném az élményt. "

Mennyit fizetsz?

2018. ápr. 4. 22:27
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Csihaggyámán
2018. ápr. 4. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Mint egy tini úgy írtad ezeket. Lesz majd még pasid, nyugi.
2018. ápr. 4. 22:42
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Szörnyű... Mindjárt megsajnállak, de mennem kell a barátomhoz.

Épp megyünk motorozni.

2018. ápr. 4. 23:18
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Mennyi idős vagy?
2018. ápr. 4. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!