Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanacsoltok? A helyzet az hogy egy hazas ferfival tartok viszonyt! Regebb ota ismerjuk egymast taliztunk parszor, de komlyabb dolog
Miért nem lehet használni az istenverte ékezeteket??????
És a mondatot nagybetűvel kezdjük.....buta liba...
Ja és a kérdésedre is az a válaszom, hogy buta liba vagy. Ennyi. Csókollak!
Rossz hírem van. Csak azt a látszatot kelti. Mert így tuti a búcsúszex, s valószínűleg a végén a szádban is tartod majd végig és lenyeled.
Nem bántani akarlak, de ez ennyi volt, ez kellett neki, te belementél, s most vége lesz. Tiszta lappal játszott, tudtad hogy mi vár a végén aggódni semmi ok. Zárd le magadban.
De engem érdekelsz. Ismerkedjünk, merre laksz?
Sürgősen felejtsd el.
Jobb most, mint később, hidd el....
Hagyd szerintem... Nagyon jól tudhattad, hogy ez lesz már az elején is. Lesz búcsúéjszaka meg ilyenek, de többet ne gondolj bele.
Ismerkedünk? :D
" ne komentozzal"
Cigány vagy-e?
Kedves, Drága Kérdező!
Az utolsó kommenteddel azt hiszem mindenki számára világossá vált-nekem is-, hogy nem az ékezetekről van szó, hanem:
-Nem tudsz fogalmazni
-Nem tudsz helyesen írni
-Buta vagy mint a s*ggem
Mondjuk az már akkor kiderült számomra amikor összeálltál egy házas férfival, és ledegradáltad saját magadat azzá, hogy csak egy lyuk légy. Köszikeee!
9-es válaszolóval egyetértek, az egy dolog ha valaki nem használja az ékezeteket, de hogy a leírása egy integrál számításhoz megközelítő agymunkát igényel mire kisilabizálja az ember az más dolog.
Házas a pasi, mégis mire számítottál? Itt azt szoktam mondani az embereknek, hogy tudják ők mi a helyes csak erő kell meglépni, te is tudod, hogy ez nem vezet sehova. Aki nem megoldja a problémát egy kapcsolatban hanem másikat keres az nem fog a te kedvedért megváltozni, veled is ugyanezt fogja játszani amint ellapospdik/probléma merül fel. Ébresztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!