Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik az az összejövős dolog? Hogy alakul ki az ilyen helyzet?
Amit leírsz az kb. az a direkt módja az ismerkedésnek, ami a netes randevúzgatásokból alakul. Na az kb. így néz ki, amit leírsz.
A természetes helyzetek teljesen másképp alakulnak. Baráti kör, munkahely, váratlan események, véletlen találkozások.
Ott nagyobb a fokozatosság, van idő felfigyelni egymásra, apró darabokból felépíteni valamit, nem csak puff neki.
Tegnap voltunk 9 hósak. Mi csak találkoztunk egy hétvégi sátorozáson, első éjszaka csak ketten maradtunk fenn, együtt ittunk hajnalig, közben ment a flört ezerrel, egész második nap estig. Két haveri kör volt egyébként, én az egyikből, ő a másikból. Szóval másnap este segíteni kellett kitolni a folyópartról haver Ladáját, éppen odajött hozzám beszélgetni, mikor hívták. Felállt mellőlem, én meg megkérdeztem, hogy csak így itthagy? Na, ekkor csókolt meg :) éjszaka nála voltam a sátorban, kíváncsi voltam, hogy csak a szexre megy, vagy tényleg engem akar. Mikor nyilvánvaló lett, hogy nem akar meghúzni, akkor, életemben először, én kérdeztem meg, hogy járunk-e, és beleegyezett. Kellett még 2-3 hét meg 4-5 találkozás, mire tényleg megszerettük egymást, de azóta is együtt vagyunk :) ami egyébként puszta véletlenek sorozata, kezdve azzal, hogy el sem akart jönni eredetileg a sátorozásra, meg hogy előtte 4 nappal még barátnője volt... :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!