Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettél-e valakit erről az oldalról és ha igen, hova fejlődött a dolog?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is!2018. ápr. 7. 22:30
1/23 anonim válasza:
Volt egy személy, aki nagyon szimpi volt, több levélváltás után sem történt semmi. (35F)
2/23 anonim válasza:
volt pár..többnyire véletlen írtunk egymásra..
csak jókat dumáltunk..nem ismerkedek itt (sem)
25f
3/23 anonim válasza:
Kedvelés volt csak, de inkább visszafejlődött. Nem is várok itt többet.
N
4/23 anonim válasza:
1. Volt, sokat beszélgettünk, találkoztunk, majd összejöttünk, de nem volt hosszú kapcsolat.
2. Csak beszélgettünk, egyszer találkoztunk, jól alakult szerintem, de a távolság miatt és gondolom más miatt is abbamaradt.
3. Pár üzenet, semmi több.
Ezek az esetek voltak.
5/23 anonim válasza:
Meg mikor meg normalisak voltak itt a lanyok/fiuk, es nem fajult el ennyire ez a megfogalmazhatatlan dolog ami ratelepedett erre az oldalra...na....azelott ismerkedtem itt, 4 lannyal jottem innen ossze. A leghosszabb az 8-9 honapos volt. A tobbi 2-3 honap. Ez volt 5-6 evvel ezelott.
6/23 anonim válasza:
Igen. De talán jobb lett volna, ha nem így alakul vagy ki sem alakul.
7/23 anonim válasza:
Egy személyes találkozóm volt erről az oldalról. Nem igazán próbáltam, csak véletlen találtunk egymásra, és elkezdtünk beszélgetni, utána magától alakultak a dolgok. :)
22/F.
8/23 anonim válasza:
Nem, csak olyan volt, hogy valaki szimpatikus lett. :)
9/23 anonim válasza:
Kedvelés, szimpátia alakult ki, de ez nem fejlődött sehová.
10/23 anonim válasza:
Igen, és nem fejlődött sehová, maximum visszafelé, mindkettőnk hibájából.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!