Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza már el nekem valaki hogy szakítás után, a nő miért ismerkedik egyből és miért megy bele hirtelen új kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a nőket, most tapasztalom 5.alkalomra hogy egyik napról másikra szakítás és hirtelen más van az illetőnek. Komolyan ti nők kezdek mindenkit .....nak nézni. Nem tudom ti mit gondoltok erről? Ez miért van miért csinálják??2018. márc. 30. 14:10
31/39 anonim válasza:
Amiért vannak olyan férfiak is akiknek vígaszpunci kell. Erről még nem hallottál?
Nyílván szeretet hiányból fakad... Vagy szerinted mi a lelki oka? Őszintén kérdezem!
32/39 A kérdező kommentje:
Hallottam róla. Igen ez a véleményem nekem is. Ezért kezdek én is újat keresni.
2018. márc. 30. 17:00
33/39 anonim válasza:
2 okból.
Fel akarják gyorsítani az időt, h velük történik vmi új, h jobban eltávolodjanak a szakitás fájdalmától.Énképüket akarják helyrerakni.
Nem akarják megvárni mig az expasijuk becsajozik, mert olyan mély helyzetből, szr hangulattal már pokoli nehéz vkit felszedni.
34/39 anonim válasza:
Mert tesznek rá, hogy ez mennyire nem korrekt a másik féllel szemben (aki az új "nagy szerelmük").
35/39 A kérdező kommentje:
Utolsó ez így igaz. Ezért teszek rá én is. Nem ér annyit hogy idegeljem magam miatta, jön majd egy jobb és szebb.
2018. márc. 30. 21:05
36/39 anonim válasza:
Mondok ennél is jobbat, amikor a csaj szakítás után a legjobb "barátodra" hajt és a "barát" benne is van, hidd el nem a legjobb érzés egyszerre két személyt elveszteni. ;)
37/39 A kérdező kommentje:
Barátnál testvér a durvább. Hallottam olyanról is.
2018. ápr. 1. 00:51
39/39 anonim válasza:
Nos en oszinten szolva a kornyezetemben sokkal inkabb pasiknal tapasztalom ezt. Kilepnek egy kapcsolatbol, es egybol beindul a vadaszoszton. Nekem nagyon sok szingli baratnom van, szepek, okosak, ismerkednek ok is, viszont csak azert nem mennek bele egy kapcsolatba, hogy ne legyenek egyedul. A magamrol reszerol, volt olyan kapcsolatom, ahol bar szerettuk egymast, de nem volt az igazi a dolog, sok hianyossag volt, aztan en megismerkedtem olyannal, akivel remek volt az osszhang. Munkahelyen volt a megismerkedes, tehat nem direktbe, es elkerulni sem tudtuk egymast. Ostromolt nagyon sokaig, en meg nagyon sokaig tiltakoztam, hogy dehat szeretem a baratomat, nem akarom elhagyni, meg tudjuk mi oldani a problemainkat. Aztan tobb honap alatt jutottam el oda, hogy belattam, nem lehet megoldani, akkor mar nagyon el is hidegultunk egymastol, es elengedtem. Es igen, akkor egybol osszejottem a masikkal, ami ugy tunhetett hogy rogton szakitas utan egyik naprol a masikra beleugrottam egy masik kapcsolatba, pedig ez egy hosszu honapokig tarto folyamat volt, es nem egyik pillanatrol a masikra jott. Persze igy sem volt tiszta ez reszemrol, de sajnos sokaig gyenge voltam szakitani, mert meg akartam oldani, nagyon meg akartam. Most az utolso harom szakitasomat (2ev, fel ev, es masfel eves kapcsolat) elegge megszenvedtem, es sok honap eltelt, mire belevagtam egy uj kapcsolatba. Bar az is teny, hogy en nagyon nehezen es lassan leszek szerelmes. Es olyan is volt, amikor a szakitas utan belevetettem magam a buliba, ivasba, egyejszakasokba.. Az onbecsulesem a padlon volt, mint ahogy en is (a szakitas utan), es ezzel a viselkedessel csak megjobban a foldbe tiportam sajat magam. Abban az idoszakban nagyon rosszul voltam lelkileg, es ezt hozta ki belolem. Nem mindig tud eros lenni az ember, nem mindig tud helyesen viselkedni. Esendo az ember, botladozunk, hibakat kovetunk el, tanulunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!